Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 25 jun 2020

Hebben: met de opblaasfiguren van de Lidl kom jij de zomer wel door

Met dit heerlijke weer is niets fijner dan wat verkoeling opzoeken in water. Groot gelijk. Om de ultieme ontspanning op te zoeken is een opblaasfiguur ideaal. Je kunt gaan voor de ouderwetse krokodil, maar tegenwoordig bestaan er heel wat leuke opblaasfiguren. Het oog wil ook wat.

Lidl begrijpt dat als geen ander en komt met drie verschillende soorten opblaasdieren voor in het water. En het leuke is dat deze opblaasfiguren extra groot zijn. Zo kun je er languit op zonnebaden. Klinkt goed, toch?

Opblaasfiguren Lidl

Lidl heeft altijd megaleuke aanbiedingen en stunts. Dit keer komen ze met opblaasfiguren, perfecte timing met dit prachtige weer. De opblaasfiguren zijn in drie dieren verkrijgbaar: een flamingo, een eenhoorn en een papegaai. Weet jij al voor welke je gaat? Je kunt ze natuurlijk ook alledrie aanschaffen samen met je besties. Wedden dat jij hiermee een heerlijke zomer tegemoet gaat?

Deze té leuke opblaasfiguren zijn verkrijgbaar in de online webshop van Lidl. Ze zijn niet alleen leuk om te zien, maar ook leuk voor de portemonnee. Je scoort ze al voor maar €9,99 én binnen drie werkdagen heb jij deze musthaves al in huis.

Bron: Lidl

De features

Elk opblaasfiguur heeft een heel groot ligvlak (hallo, nieuwe tan) en aan de zijkant van de hals zitten twee handvatten voor een goede houvast. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je er snel af zult vallen. Daarnaast kan het opblaasfiguur maximaal 100 kilogram dragen. Heb je nog een jonger broertje, zusje, buurmeisje of whatever? Dan kunnen jullie dus lekker samen.

Goed om te weten: bij het opblaasfiguur zit ook een reperatiepakketje. Zodra je opblaasfiguur lek is, hoef je dus niet te vrezen om hem weg te moeten gooien. Trommel dus al je besties op en plan een lekker zwemdagje in met deze opblaasfiguren van de Lidl, want voor je het weet is de zomer alweer voorbij.

Lees ook: Met deze vijf zomerse cocktails kan jouw zomer beginnen

Reageer op artikel:
Hebben: met de opblaasfiguren van de Lidl kom jij de zomer wel door
Sluiten