Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 23 mrt 2018

Wil je heen: Deze alpaca boerderij in Overijssel houdt een open dag

Als iemand vraagt wat je lievelingsdier is hoef je daar geen seconde over na te denken: de alpaca. Want man, wat zijn dat schattige, lieve, wollige beesten waar je gewoon van smelt van binnen. Is het er nog steeds niet van gekomen om naar een alpaca boerderij te gaan? Zet dan zaterdag 14 april in je agenda.

Op die dag is er namelijk een open dag van alpaca boerderij IJsseldelta Logies in IJselmuiden in Overijssel. Een goede reden om je vriendinnen op te trommelen voor een uitje, dachten we zo.

Uitje: naar de open dag van alpaca boerderij IJsseldelta Logies

Als alpaca lover zul je de 14e de dag van je leven hebben. Er zijn namelijk een heleboel fantastische dingen te doen op de boerderij. Wat dacht je van: alpaca golf, een alpaca rondleiding en het scheren van de eerste alpaca?

Ook kun je springen op een springkussen. Oké, dat is waarschijnlijk voor kinderen, maar hallo, dat vinden wij ook heel leuk. En er zijn lammetjes en die mag je ook aaien en knuffelen. Mmm. O, en je kunt ook een alpaca knuffel kopen op de boerderij.

Het beste nieuws: het is een ópen dag, dus alles is helemaal gratis. Meld je hier aan voor het Facebook event. Je weet waar je ons kunt vinden in ieder geval die dag.

Reageer op artikel:
Wil je heen: Deze alpaca boerderij in Overijssel houdt een open dag
Sluiten