Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 30 mrt 2018

Wil je naar de open dag van de alpaca boerderij in Overijssel? Zo kun je je aanmelden

We weten niet hoe het bij jou zit, maar wij hebben een gigantisch kruis in onze agenda gezet bij 14 april. Dat is namelijk de dag dat alpaca boerderij IJsseldata Logies in IJsselmuiden een open dag heeft. En daar wil je sowieso bij zijn.

Vorige week schreven we al over de open dag van de alpaca boerderij in IJsselmuiden, in Overijssel. Je kunt hier op 14 april onder andere genieten van alpaca golf en toekijken hoe de alpaca’s geschoren worden. Cute!

De organisatoren van het event laten nu echter weten dat alleen aanmelden via Facebook niet genoeg is. En dat je je nog op een andere manier moet aanmelden als je wil komen.

Het is namelijk maar een kleinschalig evenement en op een gegeven moment is het toch wel vol = vol.

Zo meld je je aan voor de open dag van alpaca boerderij IJsseldata Logies in IJsselmuiden

Wat je moet doen als je wil komen? Een mailtje sturen naar [email protected] Je kunt je aanmelden voor één van de volgende tijdtippen:

Groep 1: 10:30 – 12:00 uur (100 plekken)
Groep 2: 12:30 – 14:00 uur (100 plekken)
Groep 3: 14:30 – 16:00 uur (100 plekken)

Geef bij je aanmelding aan in welke groep je deel wil en met hoeveel mensen je komt. Let op: je bent pas definitief aangemeld als je een bevestiging per mail van ons terug hebt gekregen.

In totaal lopen er elf alpaca’s rond op de boerderij. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om die wollige beestjes een knuffel te geven.

Reageer op artikel:
Wil je naar de open dag van de alpaca boerderij in Overijssel? Zo kun je je aanmelden
Sluiten