Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Life 13 mei 2019

Reis jij vaak met het openbaar vervoer? Dan heb jij meer kans om een miljonair te worden

Ken jij het hele riedeltje van de machinist uit je hoofd en is je OV-chipkaart je beste vriend? Geef dan nog maar een rondje aan al je vriendinnen de volgende keer dat jullie op het terras zitten. Want jij hebt meer kans om miljonair te worden wanneer je vaak met het openbaar vervoer reist.

Je weet hoe het eraan toegaat in de trein, bus, tram of metro. Heel veel mensen om je heen, de weg kwijtraken en oh ja, vertraging. Hoe irritant je het reizen ook vindt, er zit ook een positieve kant aan.

Redenen waarom jij meer kans hebt om een miljonair te worden

Je vergt toch over een aantal eigenschappen wanneer je veel reist en die eigenschappen helpen je later om miljonair te worden. Dit is waarom jij alle eigenschappen hebt om stinkend rijk te worden en keihard te werken:

Jij bent geduldig

We weten allemaal dat reizen met het openbaar vervoer betekent dat je vaak niet op de afgesproken tijd vertrekt. De volgende keer wanneer je weer eens op een bankje zit te wachten omdat de trein vertraging heeft, denk er dan aan dat je in ieder geval geduldig bent. Dat is een eigenschap die succesvolle mensen verder brengt.

Je vecht voor je plekje

Op één of andere manier kom jij altijd terecht in die ene overvolle trein. Jij laat echter niet gebeuren dat jij geen plekje hebt, dus bedenk je allemaal strategieën om een plekje te bemachtigen. En raad eens? Negen van de tien keer zit jij relax uit het raam te kijken met de comfort van een stoel onder je billen. Vechten voor een plek is iets wat je heel ver brengt in het leven.

Je pikt snel informatie op

Ah nee, je bent je oordopjes vergeten. Nu kan je iets bedenken om jezelf te vermaken of… Dit is misschien niet een vaardigheid waar je erg trots op bent, maar jij kan trein-gesprekken afluisteren als de beste. Dat je af en toe een sluwe vos bent, gaat je in ieder geval wel helpen om aan de top te komen. Kennis is macht.

Je kan heel snel schakelen

Je hebt de reis uitgestippeld, maar dan gaat je bus opeens niet meer. Voor jouw geen probleem, want je hebt binnen no time uitgevogeld welke trein of bus je wel kan pakken. Snel schakelen, daar ben je dankzij het treinreizen erg goed in. In de business-wereld is dit ook van belang, zo rolt het geld straks binnen.

Je verzint de meest briljante ideeën

Reizen met het openbaar vervoer is een moment om even tot jezelf te komen. Ook is dit de perfecte gelegenheid om tot de meest briljante ideetjes te komen. Je ziet en hoort zoveel om je heen dat je misschien wel op zo’n briljant idee komt dat je het kunt gaan verkopen.

Jij weet wat plichtsgetrouw is

Je hebt een haat-liefdeverhouding met het openbaar vervoer. Maar omdat je ergens naar toe wil, kies je er toch weer voor. Of dit nu je werk is of om je vriendinnen te bezoeken. Je bent plichtsgetrouw en laat dat nu net één van de belangrijkste eigenschappen zijn van een toekomstige miljonair.

Lees ook: Wat de inrichting van je kamer zegt over jouw persoonlijkheid

Reageer op artikel:
Reis jij vaak met het openbaar vervoer? Dan heb jij meer kans om een miljonair te worden
Sluiten