Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Love 31 dec 2020

5 dingen die we nooit (maar dan ook echt nóóit) meer willen horen als opening op dating apps

‘Goedemorgen schoonheid, straal jij vandaag net zo hard als de zon’. *Kots*. Hou op met me, letterlijk. Op deze manier gaan ze echt geen date met jou fixen. Ben je ook zo klaar met de standaard slijmerige openingszinnen op dating apps? Je bent niet de enige dus voor eens en altijd: deze dingen willen we echt nooooooit meer horen.

Als je één van deze dingen hoort, kan die match van je meteen de prullenbak in.

Openingszinnen dating apps

Walgelijk vind je het, al helemaal als een vriendin exact hetzelfde berichtje van dezelfde match binnenkrijgt. Copy paste werk. Gaat niks worden op die manier.

1. Mevrouw of dame

Als er iéts is wat je als vrouw echt vreselijk vindt om te horen is dat ‘mevrouw’, ‘vrouwtje’ of ‘dame’. Deze termen moeten sowieso direct uit het algemeen vocabulaire worden verbannen. Spreek ons maar gewoon aan bij onze naam, een liefkozend naampje komt later wel – als je geluk hebt.

2. Dat je ‘lekker’ bent

Vinden we ook niet leuk want we zijn ‘mooi’ en niet lekker. Als je hier meteen over begint op een dating app, weten we zeker dat je alleen naar uiterlijk kijkt en niet naar innerlijk. Voor het woord ‘schoonheid’ geldt hetzelfde. Heeft iemand een teiltje?

3. Een brutale opmerking

Ook hier zijn we echt niet van gediend. Een brutale opmerking op wat voor manier dan ook. Dingen als ‘zooo, ziet er goed uit’ of horen dat je een ster bent in de keuken. Je kookt maar lekker zelf, vriend.

Dingen die jouw date juist wél wil horen: Oh no she didn’t! 8 spicy berichtjes om naar je date te sturen nu het buiten kouder is

4. Een grote bek

Afknapper #1. Sommige mannen hebben zo’n grote bek en zijn arrogant. Prikken we bij het eerste berichtje al doorheen.

5. Slappe openingszinnen

Oh nee, ook dit is vreselijk. Laat de slechte openingszinnen alsjeblieft achterwege want niemand maar dan ook echt niemand kan hier nog om lachen.

Reageer op artikel:
5 dingen die we nooit (maar dan ook echt nóóit) meer willen horen als opening op dating apps
Sluiten