Genieten: de cringy maar oh zo leuke openingszinnen van de Temptation Islanders

Temptation Island: Love or Leave is officieel begonnen. En wat hebben we van de eerste aflevering genoten. Deze aflevering draaide vooral om het voorstellen van de koppels en singles. Wij hebben ze beter leren kennen en zij elkaar ook. Dit seizoen is nu al een guilty pleasure geworden. Om de Temptation Island singles nóg beter aan je voor te stellen hebben we alle cringy openingszinnen voor je op een rijtje gezet.

Ge-wel-dig.

De openingszinnen van Temptation Island

Een openingszin zegt veel over een persoon. Probeer je meteen een indruk achter te laten of laat je iemand lachen. De Temptation Islanders hebben een goede poging gedaan, de een nog grappiger dan de anderen. Geniet van alle cringy maar oh zo leuke openingszinnen van dit seizoen Temptation Island:

Psst, sla dit artikel op met Pinterest.

1. Carre

“Haai, ik ben Carre. Ik ben actrice van beroep maar ik ben van plan om op Temptation Island gewoon 100% mijzelf te zijn. Ik ben ook een klein beetje geak dus als één van de jongens dat heeft, komt het helemaal goed.”

Carre Temptation Island

2. Ricky

“Goedenavond, ik ben Ricky. Ik ben 33, professioneel wakeboarder. Ik houd van humor en ook voor een diepgaand gesprek kan je bij mij terecht. Ik hoop dat ik één van jullie het gevoel van thuiskomen kan geven.”

Ricky Temptation Island

3. Rosanna

“Hooi, ik ben Rosanna. Ik ben zelfstandig ondernemer en model. Ik heb veel ambitie ook in de liefde. Door mijn levenservaring heb ik heel veel te bieden en dames heel veel respect dat jullie hieraan meedoen.”

Rosanne Temptation Island

4. Sahr

“Goedenavond, mijn naam is Sahr en ik ben 29 jaar. Ik ben DJ en militair. In een relatie ben ik opzoek naar een vrouw die avontuurlijk is en guys veel succes.”

Sahr Temptation Island

5. Mariëlle

“Haai, mijn naam is Mariëlle. Ik ben een nuchtere Groningse jurist in Amsterdam, met mijn overtuigingsskills hoop ik dat jullie antwoorden vinden en ik misschien wel liefde.”

Marielle Temptation Island

6. Mike

“Goedenavond, allereerst onwijs veel respect dat jullie hier zitten. Dames, nog leuker dat jullie hier zitten. Mijn naam is Mike, ik ben 27 jaar. Ik ben graag met iemand waarmee ik echt een team kan vormen. Het klinkt misschien heel cliché wat ik nou ga zeggen, maar het leven is kort dus geniet van elke dag en lach.”

Mike Temptation Island

7. Daisy

“Haai ik ben Daisy, half Italiaans dus als je dacht dat je Italiaanse droom al begonnen is ben ik the cherry on top. Stai attenta tesoro, of te wel, pas maar op schatje.”

Daisy Temptation Island

8. Daryl

“Hallo dames, mijn naam is Daryl, 24, ik studeer HBO rechten. Ik lijk misschien op een bad boy, maar eigenlijk ben ik een grote teddybeer.”

Daryl Temptation Island

9. Tahira

“Hooi, ik ben Tahira. Ik ben een hele leuke, spontane, zelfstandige vrouw met een bijzondere exotische afkomst. Op Temptation Island hoop ik een aanvulling te vinden op mijn nu al gelukkige leven. Misschien ben jij dat wel.”

Tahira Temptation Island

10. Mike

“Goedenavond dames, mijn naar is Mike. Ik ben 26 jaar en ik ben een echte dromenjager. Ik hoop hier mijn droomvrouw te vinden.”

Mike Temptation Island

11. Liyah

“Hoi, ik ben Liyah. Ik zoek altijd het beste in anderen en ik hoop een man te vinden die dit ook voor mij kan doen. Ik sta klaar voor elk avontuur en misschien is dat wel hier.”

Liyah Temptation Island

Lees ook: Hier kan je de nieuwe verleidster Carre van Temptation Island misschien van kennen

Reageer op artikel:
Genieten: de cringy maar oh zo leuke openingszinnen van de Temptation Islanders
Sluiten