Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 30 okt 2017

Whut? Dit is hoeveel stellen en verleiders zich hebben opgegeven voor Temptation Island

Hoe fantastisch we Temptation Island ook vinden, we snappen soms niet helemaal dat mensen hier aan mee willen doen. Als stel moet je dit toch gewoon niet willen? Plus, als je een scheve schaats rijdt dan ziet je familie dat ook nog eens in vol ornaat. Toch denken blijkbaar heel veel mensen hier anders over. Dat werd wel duidelijk toen de aantallen bekend werden gemaakt van de mensen die zich hebben opgegeven voor Temptation Island.

Relaties zijn niet altijd makkelijk. Maar om trouw te bewijzen in een programma als Temptation Island gaat wel erg ver. Tenminste dat vinden wij. Je kunt het doen, maar te zien aan de ellende van afgelopen seizoen heb je een grote kans dat het verkeerd afloopt. Zelfs stellen die heel zeker van elkaar zijn gaan ten onder aan de hoeveelheid verleiding.

Hek van de dam

Dat is trouwens ook niet zo gek. Doordat je niet met elkaar kunt communiceren kun je geen opheldering vragen over bepaalde beelden. En die beelden, die worden nog wel eens verkeerd geïnterpreteerd of ontvangen. Waarop de reactie van de ander vaak net iéts te wild is en er nog meer trammelant komt. Want daarna krijgt de andere partner die beelden weer te zien en is het hek van de dam. We weten hoe het gaat.

Daarnaast de verleiders, best heavy om jezelf zo neer te zetten op televisie én voor je familie. Want laten we voor het gemak niet vergeten dat ouder(s) heus wel meekijken als hun dochter- of zoonlief opeens meedoet aan een televisie programma. Als mijn moeder mij als verleidster op televisie zou zien in mijn stringetje terwijl ik er alles aan doe om een bezette man in bed te krijgen dan zou ze denk ik helemaal niet blij zijn. Zacht uitgedrukt.

Opgegeven voor Temptation Island

Maar we kijken allemaal graag naar het programma en daarom kunnen we blij zijn met het feit dat er weer genoeg mensen zijn die zichzelf hebben opgegeven voor Temptation Island. Want zonder mensen geen nieuw seizoen (en eventuele volgende seizoenen). Luister en huiver:

Het zijn maar liefst 163 Vlaamse koppels en 445 singles (!) waarvan 236 mannen en 209 vrouwen. De cijfers van het aantal Nederlandse koppels is helaas (nog) onbekend. Maar als dat ongeveer hetzelfde aantal is dan is dat een behoorlijk aantal in totaal.

Merijn & Pommeline

Bizar hè? We zijn benieuwd wie het nu weer zijn. Er gaat het gerucht dat Merijn en Pommeline weer meedoen aan het nieuwe seizoen. Merijn die een relatie had en uiteindelijk met verleidster Pommeline een relatie kreeg. Zij zouden meedoen aan het programma, maar of dat ook echt zo is? De tijd zal het leren.

Wil je weten wanneer Temptation Island 2018 weer begint? Dit is wanneer Temptation Island weer op televisie komt.

Reageer op artikel:
Whut? Dit is hoeveel stellen en verleiders zich hebben opgegeven voor Temptation Island
Sluiten