Renée
Renée | LinkedIn Life 20 jun 2018

Dit is je kans! Je kunt je opgeven als kandidaat voor First Dates

Wie single is en ready to mingle hoeft niet lang meer te wachten. Het televisieprogramma First Dates is op zoek naar vrijgezellen die hun prins op het witte paard nog niet zijn tegengekomen. Dit is dus de ultieme kans om nu wél de juiste man te vinden.

Oké, je opgeven voor First Dates betekent natuurlijk niet dat je 1. uitgekozen wordt en 2. echt de ware tegen het lijf loopt. Maar hé, laten we vooral in de liefde blijven geloven.

Opgeven voor First Dates

De inschrijving voor First Dates is in ieder geval geopend. “Ben jij single en op zoek naar echte liefde? In het First Dates restaurant is iedereen welkom van jong tot oud. Geef je dan op, of iemand anders: een buurman, buurvrouw, vriend of vriendin. Wij zoeken voor jou de match voor een onvergetelijke ontmoeting tijdens een heerlijk diner. Wie weet ontmoet jij de liefde van je leven”, aldus Warner Bros.

Inderdaad, wie weet ontmoet jij wel de liefde van je leven als je meedoet aan het televisieprogramma. Jezelf of iemand anders opgeven is trouwens hartstikke eenvoudig. Klik hier voor het formulier.

PSSSST: Het duurt dus niet lang meer voordat we de afleveringen op televisie zien. Jippie.

Reageer op artikel:
Dit is je kans! Je kunt je opgeven als kandidaat voor First Dates
Sluiten