Renée
Renée | LinkedIn Love 5 dec 2018

Doei vrijgezelle status! Geef je op voor het First Dates Hotel

Jaaahaaaa, het moment is eindelijk daar. Het First Dates Hotel komt naar Nederland en je weet wat dat betekent… Dit is dé manier om je vrijgezelle status vaarwel te zeggen en te stappen in de wondere wereld van daten en relaties. Jezelf (of iemand anders) opgeven is zeker aan te raden.

Het First Dates Hotel is misschien wel dé manier om je prins op het witte paard tegen het lijf te lopen. Bovendien ziet het er nog leuker uit dan de dates in First Dates zelf.

Opgeven voor het First Dates Hotel

Victor en Sergio zijn op zoek naar jou. Tenminste, als je single bent en openstaat voor de liefde. In het First Dates Hotel kun je eten, drinken, zwemmen én zelfs slapen als jouw date een groot succes was.

Ja, dat lees je goed. Heb je een goede klik met de persoon tegenover je? Dan kun je gezellig een nachtje inchecken. Je begrijpt dat het enorm leuke beelden oplevert waar jij je steentje aan kunt bijdragen. Of oké, gewoon van geniet vanaf de bank.

Hoe dan ook, mocht je iemand willen opgeven, dan ben je hier aan het juiste adres.

FIRST DATES HOTEL (NL)

FIRST DATES HOTEL komt naar Nederland! ❤️Ben of ken jij een single opa, oma, vader, moeder, vriend, vriendin of die leuke buurvrouw!Geef jezelf of hem of haar dan hier op: https://programma.bnnvara.nl/firstdates

Geplaatst door First Dates NL op Dinsdag 4 december 2018

Die First Dates die je nu ziet zijn al heel lang geleden opgenomen

Reageer op artikel:
Doei vrijgezelle status! Geef je op voor het First Dates Hotel
Sluiten