Renée
Renée | LinkedIn Life 13 mrt 2019

Joehoe! Je vriend en jij kunnen je nu opgeven voor een nieuw liefdesprogramma à la Temptation Island

Weet je nog dat Beautify een hele tijd geleden schreef over Free Love Paradise, het nieuwe Temptation Island dat veel harten gaat breken? Nou, dat is dus niet het enige liefdesprogramma op de planning van RTL. Ze zoeken namelijk ook stelletjes voor iets wat ze nu Love Koppels noemen.

Free Love Paradise is voor koppels die een ultiem relatie-experiment aan willen gaan op een paradijselijk eiland. Klinkt jou dat als muziek in de oren maar zie je een open relatie niet zitten? Dan is ‘Love Koppels’ misschien het programma voor jou.

Opgeven voor Love Koppels

Blue Circle Casting bepaalt wie geschikt is voor het programma en nee, we weten niet zeker of het programma Love Koppels heet of dat dit de werktitel is. Maar de omschrijving lijkt er wel verdacht veel op. Hoe dan ook, het volgende staat in hun oproepje:

‘Voor een gloednieuw TV-programma zoeken wij enthousiaste en good-looking koppels die open staan voor een avontuur op een prachtige tropische bestemming. Dromen jullie van een parelwit zandstrand, azuurblauwe zee en volop luxe? Kom dan de liefde vieren in dit nieuwe programma! In een later stadium kunnen wij jullie meer vertellen over dit liefdes-experiment (en nee, het is geen Temptation Island). Kom vrijblijvend met ons in contact en vul het formulier in.’

Klik hier om naar het formulier te gaan.

RTL komt met een nieuw programma dat zoveel heftiger is dan Temptation Island

Reageer op artikel:
Joehoe! Je vriend en jij kunnen je nu opgeven voor een nieuw liefdesprogramma à la Temptation Island
Sluiten