Trouwplannen? Je kunt je NU opgeven voor Say Yes To The Dress Benelux

Is je vent eindelijk op z’n knieën gegaan? En ben jij fan van Say Yes To The Dress? Dan is dit je ultieme kans in het leven. Je kunt je namelijk opgeven om mee te doen aan het programma.

Er komt weer een nieuw seizoen van Say Yes To The Dress Benelux en jij kan je daarvoor opgeven. Toch wel een gevalletje van: de kans van je leven die je maar één keer krijgt.

Als het goed is trouw je namelijk maar één keer. Maar oké, stel we gaan uit van het ergste en je stapt voor een tweede keer in het huwelijksbootje, dan is dat waarschijnlijk pas over een jaar of tien. En tegen die tijd wil je misschien helemaal niet meer meedoen met Say Yes To The Dress. Of bestaat het programma wel helemaal niet meer. Horror.

Geef je nu op voor Say Yes To The Dress Benelux

Daarom is het zaak om zo snel mogelijk op deze link te klikken als je lover je ten huwelijk heeft gevraagd en je nog geen jurk voor de grote dag hebt. Je krijgt nota bene stijladvies van niemand minder dan Fred van Leer. We bedoelen maar.

Je gaat je jurk uitzoeken bij Bruidswinkel Koonings in het Noord-Brabantse Deurne. Goed je krijgt ‘m niet voor niets, maar je krijgt er wel fame voor terug. En een leuke dag. Dus waar wacht je nog op.

Op welke leeftijd jij gaat trouwen op basis van je geboortemaand

Reageer op artikel:
Trouwplannen? Je kunt je NU opgeven voor Say Yes To The Dress Benelux
Sluiten