Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 20 mei 2018

Is tv-programma’s presenteren jouw grote droom? Dan kun je je nu opgeven voor het nieuwe RTL programma Screentest

Als je er als klein meisje van droomde om het Klokhuis te presenteren en je inmiddels als doel hebt om de nieuwe Chantal Janzen of Linda de Mol te worden, dan is het nu tijd om even op te letten. Want RTL is namelijk op zoek naar nieuwe presentatietalent. Als je meedoet aan het nieuwe tv-programma Screentest, kunnen jouw dromen zomaar eens werkelijkheid worden.

In een nieuw tv-programma, genaamd Screentest, gaat RTL op zoek naar nieuw presentatietalent. Je kunt je opgeven voor dit programma en als je dit vervolgens wint, kom je heel vaak met je hoofd op tv, om nieuwe programma’s te presenteren. Want de prijs is een contract bij RTL. Hoe. Vet. Is. Dat?!

Screentest RTL: het nieuwe programma waarin je ontdekt kunt worden als presentator

Oké, voordat je helemaal uitzinnig van enthousiasme wordt, nog even wat details op een rijtje. Screentest gaat een talentenjacht worden voor presentatietalent. Het idee is dat twaalf kandidaten tegen elkaar gaan strijden. Door allerlei opdrachten laten ze dan zien wat ze in huis hebben. Een soort The Voice of Holland meets Holland’s next top model, maar dan met presentatie-opdrachten.

Wie de presentator van al die presentatoren in spe dan is? Niemand minder dan Gordon. Bereid je daarom in ieder geval vast voor op wat harde grappen.

In de jury zit trouwens Robert ten Brink, ook niet de minste.

Sta je nog steeds te springen als een blije puppy? Aanmelden kan hier. Het enige wat je hoeft te doen is een filmpje maken van één minuut. Makkie toch?

Iedere week alles over liefde, seks en relaties in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

[contact-form-7 id=”122608″ title=”Nieuwsbrief”]

Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Reageer op artikel:
Is tv-programma’s presenteren jouw grote droom? Dan kun je je nu opgeven voor het nieuwe RTL programma Screentest
Sluiten