Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 20 mei 2018

Is tv-programma’s presenteren jouw grote droom? Dan kun je je nu opgeven voor het nieuwe RTL programma Screentest

Als je er als klein meisje van droomde om het Klokhuis te presenteren en je inmiddels als doel hebt om de nieuwe Chantal Janzen of Linda de Mol te worden, dan is het nu tijd om even op te letten. Want RTL is namelijk op zoek naar nieuwe presentatietalent. Als je meedoet aan het nieuwe tv-programma Screentest, kunnen jouw dromen zomaar eens werkelijkheid worden.

In een nieuw tv-programma, genaamd Screentest, gaat RTL op zoek naar nieuw presentatietalent. Je kunt je opgeven voor dit programma en als je dit vervolgens wint, kom je heel vaak met je hoofd op tv, om nieuwe programma’s te presenteren. Want de prijs is een contract bij RTL. Hoe. Vet. Is. Dat?!

Screentest RTL: het nieuwe programma waarin je ontdekt kunt worden als presentator

Oké, voordat je helemaal uitzinnig van enthousiasme wordt, nog even wat details op een rijtje. Screentest gaat een talentenjacht worden voor presentatietalent. Het idee is dat twaalf kandidaten tegen elkaar gaan strijden. Door allerlei opdrachten laten ze dan zien wat ze in huis hebben. Een soort The Voice of Holland meets Holland’s next top model, maar dan met presentatie-opdrachten.

Wie de presentator van al die presentatoren in spe dan is? Niemand minder dan Gordon. Bereid je daarom in ieder geval vast voor op wat harde grappen.

In de jury zit trouwens Robert ten Brink, ook niet de minste.

Winnaar ‘Screentest’ krijg presentatiecontract bij RTL In het nieuwe televisieseizoen gaat RTL 4 op zoek naar nieuw presentatietalent. Twaalf zorgvuldig geselecteerde kandidaten laten Nederland kennismaken met hun talent en hopen op dat presentatiecontract bij RTL. Presentatoren in spé kunnen zich vanaf vandaag aanmelden via de site van RTL (link: www.rtl.nl/screentest). Onder leiding van Gordon worden de deelnemers flink op de proef gesteld. Door het uitvoeren van verschillende opdrachten, zoals onderdelen uit iconische tv-programma’s van vandaag en uit het verleden, kunnen ze hun ware talent laten zien. Robert ten Brink is de vaste juryvoorzitter van de wisselende vakjury. Hun gezamenlijke eeuwigheid aan ervaring bepaalt wie welk onderdeel wint en kans maakt op de hoofdprijs. Vanaf vandaag aanmelden De inschrijving staat open voor iedereen die droomt van een carrière als presentator van een nieuwe talentenjacht, een reisprogramma of quizmaster van een spannend spel. RTL zoekt een presentator met gevoel voor humor, die dit kan combineren met een serieuze en integere kant en die zijn of haar zenuwen in bedwang kan houden bij een live uitzending. Belangrijk is ook dat nieuw presentatietalent kan improviseren en hiermee mooie en spraakmakende televisie kan maken. Vanaf vandaag kunnen kandidaten zich aanmelden met een video van maximaal één minuut in één take via www.rtl.nl/screentest. ‘Screentest’ wordt geproduceerd door Talpa producties. Vanaf dit najaar bij RTL 4

A post shared by gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) on

Sta je nog steeds te springen als een blije puppy? Aanmelden kan hier. Het enige wat je hoeft te doen is een filmpje maken van één minuut. Makkie toch?

Iedere week alles over liefde, seks en relaties in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

[contact-form-7 id=”122608″ title=”Nieuwsbrief”]

Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Reageer op artikel:
Is tv-programma’s presenteren jouw grote droom? Dan kun je je nu opgeven voor het nieuwe RTL programma Screentest
Sluiten