Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 22 december 2017

YES! Begin 2018 kun je je weer opgeven voor Expeditie Robinson

Geen spoilers! Dit jaar kon je voor het eerst sinds jaaaaren als niet Bekende Nederlander weer meedoen aan Expeditie Robinson. Voor degene die zich niet hebben opgegeven of niet door de selectie kwamen; goed nieuws! Je kunt je binnenkort weer opgeven voor Expeditie Robinson om volgend jaar mee te strijden om de titel Robinson 2018.

Gisteravond was de finale van Expeditie Robinson. En daarin stond één van de vier ‘Onbekende Nederlanders’ ook wel de ‘Super Robinsons’ genoemd. Een fantastische ervaring die je maar één keer kan meemaken. En jij kan erbij zijn want je kunt je weer opgeven voor Expeditie Robinson als niet BN’er.

Opgeven voor Expeditie Robinson

Ja je leest het goed, ook voor het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson krijgen niet BN’ers de kans om mee te doen. En dit keer zijn er niet maar vier plekken, maar maar liefst zeven als we de tam tam mogen geloven. Yes yes yes. Dat zou bijna twee keer zoveel plekjes voor Super Robinsons betekenen. Als dat geen fantastisch seizoen wordt weten wij het ook niet meer.

Carlos noemde het terecht ‘een reis die je niet zomaar kan boeken bij een reisbureau’. En dat is waarschijnlijk nog zacht uitgedrukt. Het is bikkelen, het is strijden, het is doorbijten, maar het is ook een ervaring die je absoluut bovenaan je bucketlist wil hebben staan.

Maar hoe en wanneer dan?

Vorig jaar kon je je in februari opgeven en daarom verwachten we dat ook van dit jaar weer. Wij houden jullie natuurlijk zo goed mogelijk op de hoogte.

Mis je Expeditie Robinson nu al? Er komt een programma à la Expeditie Robinson op televisie.

Reageer op artikel:
YES! Begin 2018 kun je je weer opgeven voor Expeditie Robinson
Sluiten