Feestje! O.P.I komt met allereerste Coca-Cola collectie

Dit jaar is de honderdste verjaardag van een van onze favoriete drankjes. Het iconische Coca-Cola heeft veel mensen al jaren een heerlijke dorstlesser bezorgt. En dat is natuurlijk genoeg redenen om dit te vieren. Daarom komt O.P.I vanaf juni met hun allereerste Coca-Cola Collection.

Collectie
De collectie bestaat uit drie mooie kleurtjes die gebaseerd zijn op de kleuren van de verschillende flesjes. Het groene lakje heeft de feestelijke naam Visions of Georgia Green en staat natuurlijk voor het groene flesje. Centennial Celebration is een prachtige kleur die super geschikt is voor een feestje. Deze kleur doet denken aan het standaard glazen flesje van Coca-Cola. En aangezien iedereen bij Coca-Cola aan rood denkt kon het klassieke rode lakje natuurlijk niet achterblijven. Onder de naam Coca-Cola Red kan je deze haast niet missen. De drie O.P.I nagellakjes zijn verkrijgbaar in 15ml.

Miniset
Naast deze drie lakjes is er ook nog een speciale mini set verkrijgbaar met exclusieve kleuren nagellak. Deze miniset bestaat uit tien nagellakjes van 3.75ml. Met acht exclusieve kleuren en twee O.P.I Treatments is deze miniset een echt cadeautje voor jezelf of iemand anders. De lakjes zijn beperkt verkrijgbaar, wil je weten waar je ze kunt krijgen? Kijk dan op de site van O.P.I voor de verkooppunten. De collectie is vanaf juni deze zomer te koop.

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]
[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

Reageer op artikel:
Feestje! O.P.I komt met allereerste Coca-Cola collectie
Sluiten