Schuren jouw bovenbenen ook tegen elkaar in de zomer? Wij hebben de oplossingen gevonden

Ken je dat gevoel wanneer de binnenkant van je bovenbenen tegen elkaar schuren in de zomer? Hoewel we allemaal heel erg houden van de zomer, is het schuren een van de meest irritante en vervelende dingen die je in de zomer meemaakt.

Wees niet bang, wij hebben de oplossingen tegen dit vervelende fenomeen waardoor dit helse gevoel verleden tijd is en je weer gelukkig en blij zomer kan vieren.

Lees ook: Wil jij wat strakker in je vel zitten deze zomer? Door zoveel minuten te wandelen krijg je dat voor elkaar

Oplossingen tegen schurende bovenbenen

Chafing lijkt op het Engelse woord shaving, maar betekent iets heel anders. Je kan er last van hebben wanneer de binnenkant van je bovenbenen tegen elkaar schuren. Meestal gebeurt dit tijdens warme temperaturen en heb je daar extra last van.

(Not so) fun fact: uit onderzoek bleek dat gemiddeld 99,7% van de vrouwen er last van hebben in de zomer. Geen paniek dames, dit zijn de oplossingen om hier een stokje voor te steken.

chafing oplossingen

1. Pretty Little Thing anti-chafing banden €8,40

Voor onder een rokje of een jurkje zijn deze banden een prima oplossing. Zie je de zwarte variant niet zo zitten? De banden zijn ook nog verkrijgbaar in een nude kleur.

cafing oplossingen

2. Lush Silky Underwear Powder €8,95

Deze poeder van Lush ziet er niet alleen schattig uit, maar past ook makkelijk in je tasje.

chafing oplossingen

3. Maybelline baby skin face primer €7,99

Deze beauty hack is een geschenk uit de hemel. Je kan het meenemen als gezichtsprimer, maar de primer werkt ook tegen het schuren van je bovenbenen.

chafing oplossingen

4. BodyGlide anti-chafing balm €19,47

Ben je op zoek naar een middeltje dat specifiek is bedoeld voor dit probleem? BodyGlide is je redder in nood en heeft een balm speciaal voor dit probleem laten maken.

chafing oplossingen

5. SecretShield balm €11,10

Een andere balsem die je kunt proberen is de SecretShield balm. Het kost niet veel, maar je gaat er zeker blij mee zijn wanneer je hem dringend nodig hebt.

Lees ook: Action verkoopt een geweldige eenhoonsproeier om jou deze zomer af te koelen

Reageer op artikel:
Schuren jouw bovenbenen ook tegen elkaar in de zomer? Wij hebben de oplossingen gevonden
Sluiten