Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Life 6 okt 2020

YES: de opnames van Netflix Undercover seizoen 3 zijn begonnen

Momenteel kunnen we elke zondag genieten van een nieuwe aflevering van het tweede seizoen van de Netflix-serie Undercover. Als je deze serie nog niet aan het volgen bent, is het écht een aanrader. Voor wie de serie al heeft uitgespeeld, hebben we ook goed nieuws. We hoeven namelijk niet zo lang te wachten tot het derde seizoen op Netflix komt, want de opnames van Undercover seizoen 3 zijn nu al begonnen.

We praten je bij.

Opnames Undercover seizoen 3 zijn gestart

In een filmpje op de Instagram-pagina van Netflix NL vertelt Frank Lammers (Ferry Bouman in Undercover): “Een nieuwe coupe, een nieuw serie”. Hieruit blijkt dat de cast is begonnen met het filmen van het derde seizoen van Undercover.

In dit filmpje van Eén is te zien dat de leden van de Undercover cast seizoen 3 aan het vieren zijn. Frank wil een heel specifiek stukje van de fototaart – namelijk het hoofd van zijn mede-acteur Tom Waes. We denken dat we hieruit kunnen concluderen dat beide acteurs weer te zien zijn in seizoen 3 van Undercover. Hoe het seizoen eruitziet en wanneer het op Netflix zal verschijnen is nog niet bekend. Gelukkig kunnen we nog even genieten van de eerste twee seizoen van Undercover.

 

De film ‘Ferry’

Ook vertelt Frank in dit filmpje dat ze net klaar zijn met het filmen van een film over het leven van Ferry Bouman. In juni werd er al bekend gemaakt dat Ferry een eigen film krijgt en nu is het filmen dus afgerond.

De film zal gaan over de beginjaren van Ferry in de criminele industrie en krijgt de toepasselijke naam ‘Ferry’. Daarnaast zal ook Elise Schaap (Daniëlle de vriendin van Ferry in Undercover) in de film te zien zijn. Raymond Thiry zal terugkomen als John, de ongure handlanger van Ferry. En nieuwe gezichten zijn die van Huub Stapel (als hasjbaron Brink), Tim Linde (als Brink zijn zoon Thijs) en Monic Hendrickx (als Claudia, de zus Ferry).

Op de film hoeven we waarschijnlijk dus ook niet meer lang op te wachten. Yes, nog meer Undercover!

Lees ook: 5 redenen waarom we Tom Waes (a.k.a. Bob en Peter en Steve) uit Undercover zo mega sexy vinden

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
YES: de opnames van Netflix Undercover seizoen 3 zijn begonnen
Sluiten