Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 21 mei 2018

Huh?! Dit is waarom je tegenwoordig juist moet oppassen voor ‘nice guys’

Je hebt bad guys en je hebt nice guys. Maar tegenwoordig zijn de nice guys eigenlijk vermomde bad guys. Snap jij het nog?

Bad guys zijn mannen waar je zo ver mogelijk vandaan wil blijven, maar waar je op een of andere manier toch vaak naar toe gezogen wordt als een magneet. Deze mannen hebben nou eenmaal een uitwerking op je, waardoor je knieën gaan knikken en je geen zinnig woord meer kan uitbrengen.

Nice guys zijn daarentegen mannen die alles voor je doen. Die rekening met je houden. Als je een nice guy aan de haak hebt geslagen denk je: hè hè, eindelijk een man die goed voor me is. Die lief is. En die mij op de eerste plek zet.

Maar laat je niet misleiden. Want tegenwoordig zijn er mannen die doen alsof ze een nice guy zijn. Maar hun enige doel is om jou te manipuleren en zo een marionettepop van je te maken. Dit type nice guy is allesbehalve een aardige vent.

De zogenaamde nice guy is juist een manipulatieve man

Pas op voor de zogenaamde nice guy. Dit is het type man dat altijd voor je klaar staat. Dat klusjes voor je fikst, rekening met je houdt. Kortom, het lijkt een ware gentleman. Maar na het repareren van je gootsteen verwacht deze man dat je meteen met hem het bed in duikt. En wacht even, als jij daar geen trek in hebt, hoef je dat echt niet te doen.

Hij zal het doen laten voorkomen alsof je het hem verschuldigd bent, maar onthoud, je bent hem helemaal niets verschuldigd. Als je zin hebt om met hem de koffer in te duiken, doe het dan, maar als je je verplicht voelt en eigenlijk niet wil, dan weet je ergens ook wel, dat deze man niet goed voor je is.

Jij verdient een échte nice guy

Laat je niet van de wijs brengen door een man die zich presenteert als de redder in jouw leven. Jij hebt geen redder nodig, want jij dopt je eigen boontjes. Tuurlijk, zijn hulp en aandacht is fijn. Maar als jij het idee hebt dat je met hem naar bed moet, omdat hij ‘zo veel voor je heeft gedaan’ of ‘zo lief is geweest’, dan is hij jou gewoon aan het manipuleren.

Uiteraard bestaan er ook échte good guys. Als je er zo een gevonden hebt, laat hem dan nooit meer gaan. Maar tot die tijd, laat je niet gek maken.

Iedere week alles over liefde, seks en relaties in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

[contact-form-7 id=”122608″ title=”Nieuwsbrief”]

Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Reageer op artikel:
Huh?! Dit is waarom je tegenwoordig juist moet oppassen voor ‘nice guys’
Sluiten