Oranje verwerken in je make-up? Dit is de perfecte avondlook voor met Koningsnacht

Overdag komen we het makkelijkst weg met een vlaggetje op onze wang en soms een wilde oranje maar vooral scheve pruik. Maar 's avonds willen we toch een beetje in stijl het desbetreffende feestje afgaan. De vraag is echter, hoe verwerk je oranje op een mooie manier in je avondlook? Beautify stelde een look samen die iedere vrouw charmant moet kunnen staan tijdens Koningsnacht, nu alleen maar hopen dat niet iedereen straks jouw look heeft op het feestje.

De perfecte Koningsnacht look:

Welke producten heb je nodig voor deze look?

Voor Koninklijke ogen gebruik je eerst een mix van verschillende kleuren oogschaduw van M.A.C

Gebruik de Vanilla voor de binnenste ooghoeken, de kleur Jest een beetje op de onderste wimperrand en de Amber Light over zowel het hele ooglid als daarboven. Je kan de amberkleurige oogschaduw bijna tot aan het wenkbrauwbot door laten lopen.

Pak er vervolgens een fijn oogpotlood bij. Kies er een van goede kwaliteit en eentje die zacht op het oog tekent. Onze favoriet is momenteel Clinique’s Cream Shaper for Eyes :

Top het af met een goeie mascara. Bijvoorbeeld Lancôme Hypnose Doll Eyes Mascara:

En dan nu, eindelijk tijd voor de lippen. Je wil een lippenstift die natuurlijk fantastisch blijft zitten en zeker een aantal wijntjes bestendig is. Onze absolute winnaar: I’m PUPA, Rossetto 300:

Een subtiele glos er overheen en je steelt hoe dan ook de avond met je geweldige look. Én, je hebt je ook nog eens braaf aan het thema gehouden. Kom maar op met die Koningsnacht.

Reageer op artikel:
Oranje verwerken in je make-up? Dit is de perfecte avondlook voor met Koningsnacht
Sluiten