Oreo lovers: met deze handige hack weet je altijd aan welke kant het glazuur zit

Vroeger speelde je wel eens met je koekjes, je goal was om een kant van het koekje los te maken zonder het te breken. Als je dat was gelukt dan was je een echte pro. Maar aan welke kant het glazuur zat was altijd een gokje. Tot nu.

Vanaf nu kun je iedereen versteld laten staan met deze Oreo truc. Want jij kunt voorspellen aan welke kant het glazuur zit wanneer je een van de kanten los draait.

Drie studenten van Princeton begonnen de kanten van Oreo koekjes af te draaien met behulp van een machine om te voorspellen aan welke kant het glazuur zou zitten. Daarmee hadden ze tussen de driehonderd en vijfhonderd koekjes nodig (!). Uiteindelijk lukte het ze om erachter te komen wat het geheim is van de koekjes.

Het geheim

Pak een Oreo koekje uit de verpakking en haal een van de twee kanten los van het koekje. Bijvoorbeeld, als je de linkerkant eraf haalt en het glazuur zit ook aan die kant, dan is dat bij het volgende koekje in de verpakking ook het geval.

Als jij de volgende keer een rol Oreo’s aan het verorberen bent en je wilt het laatste koekje delen, gebruik dan vooral deze truc, want jij weet al lang waar het glazuur zit doordat je het hebt getest bij het eerste koekje. Mooi dat de laatste hemelse goddelijkheid voor jou is. Jij wordt de Oreo koningin.

Yummie: Zoete droom: Deze friet-koekjes willen we nu eten

Reageer op artikel:
Oreo lovers: met deze handige hack weet je altijd aan welke kant het glazuur zit
Sluiten