Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 11 mei 2017

Lekker cashen: Je kan nu jouw eigen Oreo ontwerpen en heel rijk worden

Oreo is life. Het is altijd tijd voor en Oreo koekje, want op elk moment van de dag kan dit zwarte goud jou beter doen voelen. Het eten ervan is eigenlijk een soort hobby. En nu kan je van deze hobby jouw beroep maken. Ontwerp jij namelijk de mooiste en lekkerste Oreo, dan maak je kans op het winnen van een enorme geldprijs.

Je hebt tot 14 juli de tijd om de lekkerste Oreo te creëren en daarmee maak je kans op een prijs van 500 duizend dollar. Niet verkeerd dachten we zo. Uitgaande van een prijs van 2 euro voor een pak Oreo’s, betekent dit dat je met deze geldprijs 250.000 pakken Oreo’s kan kopen. Heaven.

Drie finalisten

Zelfs als je in de finale zit krijg je al een smak geld van 25 duizend dollar. Wat moet je hiervoor doen? Simpel: ontwerp de mooiste, schattigste, lekkerste en beste Oreo. Zo kan je bijvoorbeeld een unicorn Oreo maken, of een fruitige Oreo. Alles mag, als het maar lekker is.

Als je het perfecte recept hebt gevonden, upload dan jouw koekje op Instagram en Twitter, met de hastag: #myoreocreation en #contest. Op basis van al deze foto’s zal de top drie bekend worden gemaakt en daarmee de winnaar.

Ben jij er klaar voor om wat meer geld te verdienen door koekjes te bakken? Ga dan snel aan de slag en wie weet word jij wel de nieuwe Oreo queen.

Dit is ook een droombaan: Droombaan: je kunt 12.000 euro verdienen met bier drinken en de wereld over reizen

Reageer op artikel:
Lekker cashen: Je kan nu jouw eigen Oreo ontwerpen en heel rijk worden
Sluiten