Redactie
Redactie Love 1 okt 2020

Zó stel jij je orgasme uit en geniet je intenser van jullie steamy sessie

Eerlijks is eerlijk, sex is heerlijk en helemaal wanneer je tot je hoogtepunt komt. Maar soms kan het zo zijn dat dat (te) snel gebeurd, bij jou of je partner. Dat kan soms best frustrerend zijn. Is dit voor jou herkenbaar? En zou je hier graag wat aan willen veranderen? Dat kan. Met deze tips kun je je orgasme (of die van je partner) uitstellen.

Geloof ons, dit kan jou/jullie sexleven een enorme boost geven.

Orgasme uitstellen

Het is natuurlijk heel makkelijk om te denken aan hele sexloze dingen, wanneer je het orgasme voelt aankomen. Maar dit kan als gevolg hebben dat je er helemaal geen zin meer in hebt – en dat willen we natuurlijk niet hebben ;-). En het leuke is: er zijn echt leukere manieren om je orgasme uit te stellen. Read and learn..

Tip 1. Masturberen kun je leren

We weten het allemaal – hoe meer opgewonden je bent, hoe eerder je een orgasme krijgt. Wanneer jij dus snel klaarkomt tijdens de seks, ga dan diezelfde dag alvast even lekker met jezelf een de slag. Hierdoor verlaag je het verlangen naar een orgasme (omdat je die al hebt gehad), waardoor je het langer uithoudt tijdens jullie vrijpartij.

Tip 2. Ruk niet alle kleren van elkaars lijf

Oke oke, er is niets fijner dan elkaar de kleren van het lijf te rukken. Maar stimulerend voor een langere vrijpartij is het niet bepaald. Neem de tijd voor elkaar, en neem de tijd om lekker van elkaar te genieten. Ook met kleren aan kun je het heel sexy maken. Probeer het eens uit.

Tip 3. Wissel af

Zodra je voelt, dat jij of je partner tot een orgasme komt, switch dan van standje. Dit neemt de druk tijdelijk af. En het leuke is: je kunt lekker experimenteren met verschillende standjes.

Tip 4. Vermijd je gevoeligste plek

Probeer niet gelijk op de plek af te gaan – waarvan je weet dat je lover daar snel van klaarkomt. Dit geldt ook voor jou. Vraag je liefje om je een beetje te teasen en je juist niet aan te raken op de plek waar jij geheid een orgasme van krijgt. Op deze manier stel je je orgasme uit, verhoog je de spanning en kom je alleen maar intenser klaar.

Lees ook: Krijg jij ook zin in seks als je een verhitte discussie met je partner hebt? Dat is juist volkomen normaal

Reageer op artikel:
Zó stel jij je orgasme uit en geniet je intenser van jullie steamy sessie
Sluiten