Zara Bircan
Zara Bircan Love 17 december 2019

Deze 5 originele dates laten jouw hart smelten deze winter

De dierentuin bezoeken, een terrasje pakken of picknicken. Inmiddels heb je het allemaal een keer gedaan. Maar wat als je in de winter op date gaat? Dan ben je vast op zoek naar een origineel idee. Wij zetten de leuke winterdates hieronder voor je op een rij.

Hebben jij en je (toekomstige) partner nog geen idee wat jullie kunnen doen en zijn jullie het bankhangen zat? Geen probleem, lees dan snel even verder.

Originele date ideeën voor de winter

Mocht je alle Netflix series en films al samen hebben bekeken, dan ben je vast toe aan iets nieuws. Zet je wintersport ambities nog maar even opzij; wij hebben voor jullie leuke, simpele en originele date ideeën op een rijtje gezet.

1. Breek het ijs op de schaatsbaan

Het perfecte weer voor de perfecte gelegenheid. Een goed excuus om nog langer hand in hand met je lover te zijn. Ben je niet zo’n geweldige schaatser? Geen probleem, want je liefje is er om je op te vangen.

2. Bezoek de Winter-Efteling

Bewandel samen het winters aangeklede sprookjesbos en ga samen in de sprookjesattracties. Door de adrenaline kan je date haast niet fout gaan. Maak een leuk winters kiekje voor jullie weer weggaan et voilà, je hebt een fantastische date gehad.

3. Ga samen bakken

Geweldige kans om nog eens het teamwerk tussen jou en je partner te (her)ontdekken. De heerlijke geur van warme koekjes in de oven is misschien nog wel het beste deel van alles. Wil je dit wat uitdagender maken, probeer dan eens een koekhuisje te maken.

4. Speel een bordspel

Breng de leukste mensen bij elkaar voor een groepsdate en speel ouderwets een bordspel samen. Waar je wel niet allemaal achter kunt komen tijdens een potje 30 Seconds, Mens Erger Je Niet of Cards Against Humanity.

5. Ga naar Amsterdam Light Festival

Met je lover genieten van de lichtjes in het donkere Amsterdam? Je kunt er zelf voor kiezen om een vaar- of looproute met je lover te nemen. Romantischer kan het bijna niet. Wees er snel bij, want je kunt deze nog tot 19 januari bezoeken.

Lees ook:

Reageer op artikel:
Deze 5 originele dates laten jouw hart smelten deze winter
Sluiten