Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Love 29 aug 2018

Met deze originele date vragen wordt je eerste afspraakje een denderend succes

Een eerste date blijft hoe dan ook spannend. Hoe vaak je ook gedate hebt of niet, de kans is groot dat je toch met ietwat klotsende oksels op fiets stapt naar je afspraakje. Maar met deze originele date vragen, voorkom je in ieder geval de gevreesde ongemakkelijke stiltes.

Negen van de tien keer zijn die zenuwen helemaal nergens voor nodig. Vaak is het vooral de gedachte aan het daten zelf, waar je ongemakkelijk van wordt. Maar na het eerste wijntje is de spanning eraf, en kun je elkaar gewoon gezellig leren kennen.

10 originele date vragen

Maar. Mocht je alsnog bang zijn dat je de meest ongemakkelijke date ooit tegemoet gaat, kun jij je voordeel doen met deze originele date vragen. Prent ze in je hoofd, zodat je ze paraat hebt wanneer het stil valt tijdens je afspraakje.

1. ‘Zie jij jezelf als een introvert of extrovert?’

Dit is een vraag waarmee je iemand heel snel beter kunt leren kennen. Je hoeft niet moeilijk te doen en kunt deze vraag zó stellen. Kun je gelijk kijken of jouw vermoeden klopt en je mensenkennis testen.

2. ‘Wat staat er op je bucketlist?’

Zo weet je of je een avontuurlijk type of juist een minder ondernemend persoon tegenover je hebt zitten. En dan weet je dus ook gelijk of je bij hem zou kunnen passen, of niet.

3. ‘Als je terug in de tijd kon gaan, naar welke tijdsperiode zou je dan willen reizen?’

Een luchtige vraag, die toch veel over een persoon kan zeggen. En even voor de duidelijkheid: jij kunt de vragen natuurlijk zelf ook beantwoorden!

4. ‘Waar voel jij je het meest thuis?’

Misschien zegt hij wel dat ie zich het meest thuisvoelt tussen de koeien, in de stad of bij zijn moeder op de bank. He antwoord op deze vraag vertelt hoe dan ook heel veel over jouw date.

5. ‘Waar ben je het meest trots op?’

Een vraag die heel veel mooie en persoonlijke anekdotes teweeg kan brengen. Hallo gesprekstof!

6. ‘Wat is jouw verborgen talent?’

Hierdoor kan de boel een stuk hilarischer worden. Misschien kan hij wel een bizar trucje met zijn tong, kan hij scheel kijken of spreekt hij een andere taal.

7. ‘Waar dacht jij tien jaar geleden dat je nu zou staan?’

Door deze vraag te stellen kan je ook heel veel over je date te weten komen. Want het laat zien hoeveel iemand over zichzelf weet, en tegelijkertijd ook hoe open iemand durft te zijn. Want misschien zijn er wel onverwachte dingen in zijn leven gebeurd, waardoor bepaalde doelen (nog) niet behaald zijn.

8. ‘Ben je een stadsmens of een buitenmens?’

Ook wel handig om te weten. Vooral als hij het tegenovergestelde van jou blijkt je zijn. Tsja, of het dan een goede match is…

9. ‘Wat wil je graag bereiken?’

Wanneer je date eerlijk op deze vraag antwoord geeft, weet je in een klap of jullie toekomstvisie op elkaar aansluit.

10. ‘Wat voor kind was je?’

Een vraag waarmee je leuke kinderverhalen te horen kunt krijgen, wat vaak hilariteit met zich mee brengt. En misschien heeft hij zelfs wel een schattige kinderfoto op zijn telefoon staan. Hallo toekomstige kinderen…

Mannendossier: 6x kledingstukken die hij onwijs sexy vindt staan bij jou

 

Elitedaily

Reageer op artikel:
Met deze originele date vragen wordt je eerste afspraakje een denderend succes
Sluiten