Isis van Graas
Isis van Graas Love & Seks 11 jul 2019
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de allerleukste en originele zomer dates dus pak je agenda er maar bij

Het is officieel zomer en dat betekent dat het leukste date seizoen van het jaar is aangebroken. Je vriendinnen en Tinder dates kunnen nu lekker buiten plaatsvinden. We zetten de leukste zomer dates op een rij.

Hier is het lijstje met de leukste zomer dates, speciaal voor als je even he-le-maal klaar bent met Netflix & chill.

Lees ook: 6 dingen die je nooit hoeft te vragen aan de man die echt van je houdt

De leukste zomer dates op een rijtje

Wil je even wat anders dan thuis op de bank een filmpje kijken? Of is er ineens een hittegolf aangebroken en willen jullie de dag nog iets heter maken? Wij hebben alle originele dates voor de zomer opgeschreven, dus zet ‘m maar alvast in je agenda.

1. Openluchtbioscoop

Willen jullie het Netflix & chill idee toch niet helemaal loslaten? Dan kan je ook denken aan een buitenbioscoop. Een stuk romantischer en specialer, toch?

2. Foodfestival

Van eten wordt iedereen natuurlijk enthousiast, dus drink samen een drankje, eet vooral lekker veel en een leuke date is gegarandeerd.

3. Openluchttheater

Verkies je theater boven film, maar heb je geen zin om in een warme zaal te zitten terwijl de zon schijnt? Naast buitenbioscopen bestaan er ook buitentheaters en die zijn net zo leuk en origineel.

4. Drankjes doen op het strand

Deze date is misschien een beetje cliché, maar tijdens een date op het strand is gegarandeerd een succes. Maak een strandwandeling, eindig in een zitzak bij een strandtent met een cocktail in je hand en maak er een topavond van.

5. Dineren op een boot

Varen tussen de grachten of straatjes met allemaal lichtjes en zonsondergang? Dat klinkt ons als muziek in de oren, dus onthoud deze maar goed voor als je alle date-inspiratie helemaal kwijt bent.

6. Alpacaboerderij bezoeken

Houden jullie allebei van dieren, maar ben je geen voorstander van een dierentuin? Dan is deze date helemaal perfect voor jou en je liefde. Deze ontzettend schattige beesten kan je gewoon bezoeken en aaien op een boerderij.

Lees ook: Waarom iedere vrouw naast haar relatie óók nog een beste vriend nodig heeft

Reageer op artikel:
Dit zijn de allerleukste en originele zomer dates dus pak je agenda er maar bij
Sluiten