Yes! Het favoriete haarmerk van de sterren is nu eindelijk in Nederland verkrijgbaar

Vind je dat het haar van de Kardashians en de Hadid zusjes altijd zo mooi zit? Dat komt 1. omdat ze een complete glam squad hebben en 2. omdat ze de producten van OUAI gebruiken. Gelukkig is het voor ons nu ook een stuk makkelijker om dat chique haar te krijgen, want het merk is ein-de-lijk (makkelijk) in Nederland te verkrijgen.

Jen Atkin is de oprichter van OUAI. Ze is bekend geworden omdat ze het haar doet van iedereen die ertoe doet in Hollywood. Toch miste ze nog een merk waar zij én haar klanten helemaal fan van waren, et voilà. Zo ontstond OUAI.

In de jaren dat het haarmerk bestaat heeft de Beautify redactie al heel veel goeds over de fijne producten gehoord. Nu is het dan eindelijk zover: we kunnen het zelf ook proberen.

OUAI in Nederland verkrijgbaar

Het idee achter OUAI is helemaal top, want Jen weet dat de gemiddelde vrouw geen glam squad heeft om piekfijn de deur uit te gaan. De producten zijn zo prettig in gebruik dat die glam squad dus helemaal niet nodig is. Onder het mom van het leven is al zwaar genoeg, er goed uitzien moet makkelijk zijn zorgt OUAI ervoor dat je om je haar dus geen zorgen meer hoeft te maken.

Van alle producten die OUAI verkoopt zijn er vanaf nu 32 verkrijgbaar bij de webshop The Coucou Club. Maar liefst de helft van die producten hebben een award gewonnen, dus dat geeft wel aan hoe goed het moet zijn.

Welke producten zijn aan te raden?

De taak om iets uit de 32 producten te kiezen is nogal overweldigend. Daarom hebben we een paar bestsellers van het merk voor je uitgelicht. Maakt shoppen toch net wat makkelijker:

Lees ook: Magisch! Deze droogshampoo van mousse maakt je haar mooier dan ooit tevoren

Reageer op artikel:
Yes! Het favoriete haarmerk van de sterren is nu eindelijk in Nederland verkrijgbaar
Sluiten