Jorine Beemster
Jorine Beemster Life 16 dec 2018

Deze drie prachtige plekjes worden het meest geboekt tijdens oud en nieuw

Langzamerhand worden de voorbereidingen voor de feestdagen getroffen, want kerst en oud en nieuw komen nu wel heel dichtbij. Ben je na al die familiebezoekjes met kerst weleens toe aan iets anders met oud en nieuw? Dan zijn deze prachtige bestemmingen misschien wel iets voor jou om het jaar goed in te luiden.

Het vieren van oud en nieuw is natuurlijk op zich al een speciale gebeurtenis, maar wat dacht je van een tropische cocktail op de Antillen of het bestellen van een pint in Ierland? Dat maakt de jaarwisseling toch nog veel beter?

De meest prachtige bestemmingen voor tijdens oud en nieuw

Je bent niet de enige die droomt van een reisje tijdens de jaarwisseling. Airbnb zocht uit welke bestemmingen het meest geboekt werden door Nederlanders tijdens deze periode.

1. Willemstad

Bovenaan de lijst staat Willemstad, Curaçao. Curaçao is de plek waar je wilt zijn tijdens oud en nieuw. Vanaf 28 december begint hier het feest al. Vanaf die dag is er elke avond een vuurwerkshow, maar de miljoenklapper op 31 december overtreft alles.

In Willemstad wordt er om 19:00 uur al geproost op het Nederlandse nieuwjaar. Vervolgens verspreidt iedereen zich over de clubs en strandtenten.

Voor de echte doorzetters is er om 12:00 uur de volgende dag de Unox Nieuwjaarsduik. Of je slaapt lekker uit in deze privé villa uit je dromen.

bestemmingen oud en nieuw

2. Madrid

Op de tweede plek staat Madrid. Madrid is dé plek om tijdens de ontelbare feesten in de stad te dansen tot de zon op komt. Geniet van tapas, churros en liters sangria tijdens de laatste nacht van het jaar. Nodig al je vrienden maar uit, want in dit huis passen tien personen.

bestemmingen oud en nieuw

3. Dublin

In het hart van Dublin, Ierland, worden de laatste momenten van 2018 bij het iconische Custom House gevierd. Hier wordt het Liffey Lights Midnight Moment georganiseerd, een oogverblindend lichtspektakel. Maak een reis naar Dublin helemaal compleet met een verblijf in deze Airbnb voor vier personen.

bestemmingen oud en nieuw

Jij en je vriendinnen kunnen oud & nieuw in de Efteling vieren

Reageer op artikel:
Deze drie prachtige plekjes worden het meest geboekt tijdens oud en nieuw
Sluiten