Renée
Renée | LinkedIn Life 12 sep 2018

Jij en je vriendinnen kunnen oud & nieuw in de Efteling vieren

Trommel je vriendinnen maar op voor een bijzonder oud en nieuw feest. De Efteling is namelijk voor de zoveelste keer geopend, zodat jullie tot in de late uurtjes hier kunnen feesten. Hoe tof is dat?

Als jullie geen tradities hebben tijdens oud en nieuw is het ieder jaar weer een klein drama. Waar gaan jullie het vieren en wie zijn erbij? Daar hoef je dit jaar je niet druk om te maken. Je kunt gewoon naar de Efteling komen.

Oud en nieuw vieren in de Efteling

Vanaf 19:00 uur barst het oud en nieuw feest namelijk los in de Efteling. Maar eh… wat houdt dat precies in voor jou en je vriendinnen? Reken maar op vuurwerk en genoeg leuke attracties.

Bij de Siervijver en Vonderplas zie je de vuurpijlen de lucht in geschoten worden en nog leuker: de attracties zijn tot 1 uur ’s nachts open. Probeer nu maar alvast iemand in de Baron te krijgen.

Wat kost het?

Toegang tot het oud en nieuw feest in de Efteling is natuurlijk super vet, maar het is niet gratis. Een entreebewijs kost namelijk veertig euro. Een tikkeltje aan de prijzige kant, maar je krijgt er wel een heel leuke avond met al je beste vriendinnen voor terug.

Meer informatie vind je hier.

Cheers! De Efteling opent de Corona Bar met cocktails en nacho’s

Reageer op artikel:
Jij en je vriendinnen kunnen oud & nieuw in de Efteling vieren
Sluiten