Nathalie Marijnissen
Nathalie Marijnissen Travel 19 november 2019

Happy New Year! Dit zijn de leukste steden om een onvergetelijke jaarwisseling te vieren

Nog even en dan is 2019 alweer voorbij. De tijd gaat zo snel dat het ook weer tijd is om te gaan denken over wat je dit jaar weer gaat doen tijdens de jaarwisseling. Ga je naar een feest of vier je het gewoon thuis met je favoriete mensen? Wij weten het: dit jaar wil je Oud en Nieuw in één van deze steden vieren.

Veel drank, oliebollen en vuurwerk is de beste combinatie met Oud en Nieuw. In Nederland kan je misschien genieten van al het vuurwerk, maar in de landen van dit artikel heb je al helemaal een knallend begin van het nieuwe jaar.

Dit zijn de leukste plekken om Oud en Nieuw te vieren

Vliegticket- en hotelzoekmachine momondo.nl heeft de steden bij elkaar gezocht die de afgelopen jaren de beste vuurwerkshows hadden. Bel daarom maar snel de meiden. Na het lezen van dit artikel vier jij de jaarwisseling niet in Nederland, maar ergens anders in de wereld.

New Year In Dubai ? Tag who you’d be with here ! * Follow: @luxuryindubai #luxuryindubai ?: * * * * * #dubaiinstagram #mydubai #jumeirah #jumeriah #dubaimarinamall #burjkhalifa #dubaipalm #dubaitag #burjalarab #dubainight #dubaibeach #dubaimarina #dubailifestyle #abudhabiblogger #instadubai #uaelife #myabudhabi #instaabudhabi #newyeareve #mydubainewyear #ummalquwain #thepalm #jumeirahbeach #indubai #lovedubai #newyear #madinatjumeirah #marinadubai #mydubailife

1,015 Likes, 24 Comments – Luxury In Dubai (@luxuryindubai) on Instagram: “New Year In Dubai ? Tag who you’d be with here ! * Follow: @luxuryindubai #luxuryindubai ?: * * *…”

Dubai

Dubai is niet alleen in het dagelijkse leven al wat extra, maar ook tijdens Oud en Nieuw pakken ze flink uit. Dit jaar zijn er maar liefst acht spectaculaire vuurwerkshows met als grootste en bekendste de show bij de Burj Khalifa. In 2015 haalden ze zelfs een plek in de Guinness World Records.

Kies jij voor deze show of ga neem je een kijkje bij het Atlantis Palm Hotel waar ze al aftellen met vuurwerk? Een ding weten wij zeker. Een jaarwisseling in Dubai ga je nooit vergeten. De gemiddelde prijs van een drie- of viersterrenhotel tijdens oudejaarsavond is €160.

?Happy New Year! . ?Who is doing my 2018 Challenge and writing their goals down every day this year? . ?One of my goals is to move to New York in the Spring. I already have a place! . ?What are some of your goals this year? . ?How many of my followers live in New York⁉️ . ✅Let’s connect!

529 Likes, 6 Comments – Brandon Hatcher (@_brandonhatcher) on Instagram: “?Happy New Year! . ?Who is doing my 2018 Challenge and writing their goals down every day this…”

New York

New York staat misschien al op je bucketlist, maar zeker met Oud en Nieuw wil jij hier zijn. Ieder jaar laten de Amerikanen een bal zakken vanaf he Times Square-gebouw die precies om twaalf uur beneden is. Op dit moment barst ook gelijk het feest los en geloof ons, dit wil je echt een keer meemaken.

Een nachtje in een drie of viersterrenhotel kost tijdens oudejaarsavond gemiddeld €240.

Happy New Year! #happynewyear #2019 #fireworks

292 Likes, 37 Comments – Steve Poole (@steves__photos) on Instagram: “Happy New Year! #happynewyear #2019 #fireworks”

Sydney

Het is even reizen, maar dan heb je ook wat. Hoe vet is het ook om als één van de eersten het nieuwe jaar in te gaan? Sydney is de plek om het nieuwe jaar in te luiden. Plus, het is hier zomer tijdens de jaarwisseling dus dat betekent geen dikke jassen die je outfit verbergen.

Een te gekke Oud en Nieuw vier je hier bij de Sydney Opera en Sydney Harbour. De vuurwerkshow is hier namelijk spectaculair. Kijk maar naar de foto’s. Een drie of viersterrenhotel kost dan ongeveer €227.

Celebramos el Año Nuevo en Hong Kong!!! #hongkong #hongkongnewyear #hongkong2019 #2019 #countdown #fireworks #añonuevo #añonuevo2019 #bye2018

50 Likes, 6 Comments – Streets of Guangzhou (@streetsofguangzhou) on Instagram: “Celebramos el Año Nuevo en Hong Kong!!! #hongkong #hongkongnewyear #hongkong2019 #2019 #countdown…”

Hong Kong

De vuurwerkshow in Hong Kong is geweldig. Om twaalf uur begint één van de mooiste licht- en vuurwerkshow die je ooit hebt gezien. De show met muziek zorgt voor een unieke sfeer die je de rest van je leven bij blijft. Op zoek naar de beste plek om van deze show te genieten? Ga dan naar Victoria Harbour, want dit is echt het middelpunt van de avond. Voor ongeveer €174 verblijf jij in een drie of viersterrenhotel in Hongkong.

Happy new year! #reykjavik #newyearreykjavik #inspiredbyiceland

27 Likes, 2 Comments – Sofya Dushkina (@sofyadushkina) on Instagram: “Happy new year! #reykjavik #newyearreykjavik #inspiredbyiceland”

Reykjavik

Nog spullen van je ex die je het liefst verbrandt? Vier dan Oud en Nieuw in Reykjavik. Op de laatste dag van het jaar is het hier namelijk een traditie om spullen te verbranden die je niet meer nodig hebt. Hierdoor vind je door heel de stad kampvuren. Hoe gezellig klinkt dit?

Maar dit is niet de enige reden waarom je jouw jaarwisseling in Reykjavik wil vieren. De inwoners weten namelijk wel hoe ze vuurwerkshow moeten opzetten. Tijdens oudejaarsavond betaal je voor een drie of viersterrenhotel gemiddeld €168.

If you want a new year to remember, head to London! A big Happy New Year to you all, where were you celebrating from? ? . ?: Captured by @avibphotography . Tag us to be featured ??

6,901 Likes, 53 Comments – InstaBritain (@instabritain) on Instagram: “If you want a new year to remember, head to London! A big Happy New Year to you all, where were you…”

London

Londen is altijd een goed idee om heen te gaan, maar in december is het al helemaal super. De straten worden in de december zo mooi versierd en ook de vuurwerkshow bij de Theems is ieder jaar weer fantastisch. Kan ook niet anders, want samen met Sydney en Dubai staat de stad in de top drie van beste vuurwerkshows. Aftellen bij de Big Ben, wie wil dat niet?

Een verblijf tijdens oudejaarsavond in een drie of viersterrenhotel in Londen kost je gemiddeld €151.

Misschien vind je dit ook leuk:

Reageer op artikel:
Happy New Year! Dit zijn de leukste steden om een onvergetelijke jaarwisseling te vieren
Sluiten