Zara Bircan
Zara Bircan Life 16 december 2019

Klaar om af te tellen? Zó vier jij oud en nieuw op basis van je sterrenbeeld

Nog een paar nachten slapen en we zitten alweer in een heel ander decennia. Het jaar 2020 staat al om de hoek en dat vraagt om een uitgebreid nieuwjaarsfeest. Volgens je sterrenbeeld houd jij je tijdens oud en nieuw met het volgende bezig.

Nu het jaar bijna voorbij is, kunnen we ons richten op Oudejaarsavond. Maar hoe luid jij 2020 in? Je leest het hieronder.

Hoe jij oud en nieuw gaat vieren op basis van je sterrenbeeld

Hoewel dit jaar snel is gegaan, kunnen we het feest zo lang laten duren als we dat willen. Op basis van je sterrenbeeld ga jij op de volgende manier het nieuwe jaar in.

Ram (21 maart – 19 april)

Als jij het nieuwe jaar in kan gaan met je vrienden, familie en goed eten, ben jij al snel tevreden. Is je sterrenbeeld een Ram, dan wil je dat iedereen zich vermaakt.

Stier (20 april – 20 mei)

Jij hebt er het begin van deze maand al voor gezorgd dat ál het vuurwerk klaarstaat. Het liefst neem jij de eer om de eerste vuurpijl de lucht in te schieten.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Jij wilt als Tweelingen het nieuwe jaar ingaan vol enthousiasme, leuke mensen en levendigheid. Je hebt jezelf waarschijnlijk al op drie verschillende gastenlijsten staan dus zet je comfortabele schoenen maar klaar, want jij gaat club hoppen op Oudejaarsavond.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Jij houdt van de comfortzone en geniet ervan warm onder de dekens te liggen om het vuurwerk achter de ramen te bewonderen.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Het is weer tijd om te stralen, Leeuw. En hoe kun je dat beter doen door je champagneglas alvast te vullen? Het nieuwe jaar is een mooi excuus om gezellig de glazen uit de kast te halen. Jij zorgt ervoor dat niemand dorst heeft.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Doen wat je het liefst doet, gecombineerd met een uitgebreid nieuwjaarsfeest? Als Maagd zorg jij ervoor dat de hele avond vlekkeloos verloopt. Jij bent degene die de oliebollen bakt, snacks binnenhaalt en de karaokeset klaarlegt.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Als Weegschaal wil jij de gezelligheid nog iets langer vasthouden op Oudejaarsavond. Jij gaat met plezier nog even langs bij je familie of buren om daar het nieuwe jaar te vieren.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Jij weet je goed in te houden op het familiefeestje, Schorpioen. Maar ook wanneer jij op de dansvloer terechtkomt, vind je het gezellig om met je favoriete vriendinnen een drankje te doen.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Jij hebt geen feest nodig om het levendig te maken, Boogschutter. Of je nu een wandeling doet in de stad, vuurwerk bekijkt met buren of toch besluit om uit te gaan; in elke straat steek jij uitbundig anderen aan met je energie.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Jij vindt het heerlijk om je eigen ding te doen, Steenbok. Neem jij een oliebol, appelflap of toch maar een slagroomsoesje? Alles staat al voor je klaar, dus jij hoeft alleen nog maar een bord erbij te pakken.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Als je jezelf maar hebt, weet jij van elke plek een feest te maken. Je geniet ervan om je eigen ding te doen, maar kunt makkelijk met ieder persoon een praatje maken. Jij weet jezelf prima te vermaken met oud en nieuw.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Muziek, muziek en nog eens muziek. Oud en nieuw kan voor jou niet te lang duren en jij kan makkelijk plezier beleven door alleen nog maar muziek te beluisteren. De afspeellijst heb jij in ieder geval al zorgvuldig samengesteld.

Lees ook:

Reageer op artikel:
Klaar om af te tellen? Zó vier jij oud en nieuw op basis van je sterrenbeeld
Sluiten