Love 30 apr 2016 Joke-Jiers Botma

Oud maar van goud: 9 x waarom een oudere lover geweldig leuk is

Als je een oudere vriend hebt, kan het niet missen dat je soms negatieve reacties krijgt. Want tien jaar verschil vinden mensen wel héél véél. (So what?!) Niets van aantrekken hoor, het gaat om jouw geluk. En deze redenen laten ook weer zien waarom een oudere vriend hartstikke fijn is:

1. Hij is nog van de gentleman generation

Hij houdt deuren voor je open, schuift je stoel aan, betaalt netjes de rekening in het restaurant en zal je altijd als een échte vrouw behandelen. En zo´n man is pas echt relationship material. Helaas hebben de jongens van onze eigen leeftijd niet altijd de charmes van een heer.

2. Hij heeft jouw levensfase al gehad

En dit is direct het punt wat mensen altijd aanhalen als iets negatiefs. Maar juist omdat hij jouw levensfase al heeft gehad, kan hij je als geen ander advies geven. Hij is daar namelijk ook geweest en weet als geen ander hoe lastig het is om ál die levensbeslissingen te maken als je in je twenties bent.

3. Hij kiest écht voor jou

Omdat je vent al wat langer op deze aardbol rondloopt heeft hij al genoeg andere vrouwen gezien om een weloverwogen keuze te maken. Hij heeft genoeg gefeest, geplayed en gescharreld. Hij is niet meer zo snel onder de indruk van alles. Je hoeft niet bang te zijn dat hij zich laat meeslepen in de wereld van verleidingen.

4. Hij kan je de hele wereld laten zien

Hij kent mooie plekken die jij nog niet kent, heeft reizen gemaakt die jij nog niet hebt gemaakt en wil niets liever dan dat met je delen.

5. Hij weet wie hij is

Klinkt een beetje gek natuurlijk, maar veel jongere mannen weten mijn god nog niet wie ze zijn of wat ze willen. En niets irritanter dan een vriend hebben die zegt: ´Ik weet niet eens wie ik zelf ben´. Die problemen heb je namelijk zelf al en dat is het fijn als je iemand naast je hebt die het allemaal wél weet.

6. Hij is gruwelijk goed in bed

Want zoals ze zeggen, oefening baart kunst. En deze man heeft hoogstwaarschijnlijk genoeg geoefend en daar kan jij mooi de vruchten van plukken. Een goed seksleven is iets wat allemaal op ons eisenlijstje van een relatie staat, niet waar?

7. Hij blijft je voor altijd jong en mooi vinden

Als jij dertig bent is hij veertig en daardoor ben je nog altijd hartstikke jong naast hem. Hij zal je altijd zijn knappe jonge vrouw vinden. En eerlijk is eerlijk, wij vrouwen vinden het geweldig om elke dag te horen hoe jong en mooi we eruit zien. Helemaal als we voor ons gevoel geen jong fris bloempje meer zijn.

8. Hij wil wél met je samenwonen

En elk meisje vindt het stiekem heerlijk om samen een huisje in te richten en avonden op de bank te liggen samen. Een jongen van je eigen leeftijd die dat allemaal al wilt is vrij zeldzaam.

9. Hoe ouder een man wordt, hoe knapper

Het is nou eenmaal zo dat mannen vaak knapper zijn als ze 31 zijn dan als ze 21 zijn. Want dan zijn ze hun ´baby vet´ kwijt en is het kippenborstje ontwikkelt tot een gespierde mannentorso. En zelfs als hij nog wat ouder wordt, is ´ie nog knapper. Check bovenstaande foto nog maar eens, gruwelijk hot.

P.S.: We willen je uiteraard niet vergeten te vertellen dat leeftijd maar een getal is en daarmee uit.

LEES OOK: 8 typische dingen die elke man in een lange relatie doet

Reageer op artikel:
Oud maar van goud: 9 x waarom een oudere lover geweldig leuk is
Sluiten