Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 4 okt 2020

Brrrr herfst! 6 mega schattige outfits voor honden zodat jouw kleine pup het niet koud krijgt

Ach, je moet er niet aan denken dat die kleine pup van jou kou vat. De zomerse dagen zijn helaas verleden tijd, de herfst heeft haar intrede gedaan. Niet getreurd, ook dit seizoen heeft veel te bieden. Wat dacht je van al die prachtige kiekjes van jouw doggo tussen de gekleurde bladeren. Maar, niet zonder een warme outfit natuurlijk. Gelukkig zijn deze outfits voor honden echt énig.

Je wilt natuurlijk niet alleen je trouwe vriend wat warmer houden, zo’n outfitje staat ook nog eens hartstikke schattig. Wat dacht je van een kabeltrui of kakkerig jasje?

Outfits voor honden

Goed voor je portemonnee is het niet, maar leuk is het wel. En jij gunt jouw pup natuurlijk de hele wereld. Ook deze schattige outfits voor honden. Kun jij kiezen?

1. Jacquardgebreide hondentrui met dogtooth design – €14,99

Heel erg lief. Zouden we zelf natuurlijk ook nog dragen. Deze hondentrui heeft een geribde kraag en is heerlijk warm voor je kleine vriend. Er zit zelfs wol in dit truitje. Hebben.

outfits voor honden
Bron: H&M

2. Hondenjack met bontkraagje – €19,99

Heel erg schattig. Jouw hond verandert in een klein kakkertje met dit jasje. Het gewatteerde jackje is aan de binnenkant gevuld met teddy stof. Het handige is dat dit jasje dichtgaat met een makkelijke klittenbandsluiting. Dit jasje is ook verkrijgbaar in het zwart.

jasje voor honden
Bron: H&M

3. Truitje met schattige pompons – €14,99

Hoe lief! Dit truitje met pompons wil je toch meteen aanschaffen? Zowel in deze kleur als de grijze variant met lichtroze pompons.

Je hond in deze leuke outfits vastleggen? Hoe je in 5 simpele stappen met je iPhone de mooiste foto’s van je hond maakt

outfits voor honden
Bron: H&M

4. Kabeltrui – €14,99

Deze kabeltrui kun je perfect matchen bij het kleurenpalette dat je zelf in de kast hebt hangen. De trui heeft zelfs een colletje en krijg je makkelijk aan bij je hond. Ook wel zo fijn.

trui voor honden
Bron: H&M

5. Reflecterend en gewatteerd hondenjasje – €29,99

Niemand ziet jouw hondje nog over het hoofd als je hem ‘s avonds uitlaat. Dit gewatteerde jack heeft namelijk een glanzende afwerking waardoor de stof reflecteert. Dit jasje trek je aan met een handige klittenbandsluiting. De binnenkant van het jasje is gevoerd met warm fleece.

winterjas voor honden
Bron: H&M

6. Fleecejack voor honden – €9,99

Ook al zo lief. Dit houthakkers vestje is gemaakt van een zachte fleece stof. H&M verkoopt zelfs jurkjes van dezelfde print zodat jullie matchen. Dit jackje is ook verkrijgbaar in een kittig panterprintje.

outfits voor honden
Bron: H&M

Reageer op artikel:
Brrrr herfst! 6 mega schattige outfits voor honden zodat jouw kleine pup het niet koud krijgt
Sluiten