Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 17 dec 2015

Over deze 8 dingen zijn jij en je beste vriendin het altijd roerend eens

Je beste vriendin en jij zijn een echt duo. Jullie kunnen elkaars gedachten lezen en één blik kan vaak al genoeg zijn om te ontcijferen wat ze bedoelt. En zo hebben jullie ook een scala aan dingen waar jullie het áltijd over eens zullen zijn:

1. Dat niemand zo’n leuke vriendschap heeft als jullie

Jullie zijn samen fan-tas-tisch. Jullie zijn ervan overtuigd dat niemand in de hele wereld zo’n leuke vriendschap heeft als dat jullie die hebben. Als jullie andere besties zien met hun problemen grijnzen jullie naar elkaar. Jullie vinden elkaar samen bijna perfect.

2. Dat als je iets niet kan herinneren, het niet is gebeurd

Die ene keer dat je zo dronken was dat je op de eerste hulp bent beland zwijgen jullie allebei dood aan jullie omgeving. Je schaamt je kapót, maar zoals jullie geruststellend tegen elkaar zeggen in zulke situaties: ‘Als je het je niet kan herinneren, is het niet gebeurd.’

3. Dat een relatiebreuk altijd aan jullie exen lag

Wat de situatie ook was, een relatiebreuk is nooit of te nimmer jullie schuld. Jullie drukken elkaar ook op het hart dat jullie veel beter kunnen krijgen dan hem.

4. Dat als iemand van jullie zegt: ‘Ik drink nooit meer’ het altijd een leugen is

Dit zegt minstens één van jullie, en meestal zeggen jullie het allebei, elke zondag na een zware avond feesten. Jullie knikken altijd begrijpend naar elkaar maar weten dat het volgende week weer gaat zoals alle andere weekenden. Drank zal rijkelijk vloeien met op zondag dezelfde zin: ‘Ik drink nóóit meer.’ Yeah right.

5. Dat jullie altijd elkaars emergency call zijn

Als één van jullie een date heeft dan staan jullie altijd stand-by. Want je weet immers maar nooit wat er allemaal kan voorvallen. Deze code hebben jullie al zo lang en jullie zullen altijd komen opdraven om elkaar te redden van een disaster

6. Dat als jullie de prins op het witte paard niet kunnen vinden, jullie met elkaar trouwen

Jullie hebben elkaar de tijd gegeven tot jullie 35e. Dat het nog meer dan tien jaar duurt, dat maakt niet uit. De belofte staat en dat gevoel is hartstikke fijn. Bovendien sluiten jullie de kans ook niet uit dat jullie eindigen met zijn tweeën. Dan ligt het uiteraard ook aan het feit dat geen enkele man leuk genoeg is voor jullie.

7. Dat als jullie wel trouwen jullie elkaars bruidsmeisje zijn

De jurken zijn al uitgezocht. Je weet ook zeker dat je het haar niet meer hoeft te vragen. Ze weet namelijk direct als jij gaat trouwen wat haar taak is, hoe ze eruit komt te zien en hoe ze ervoor kan zorgen dat alles volgens de planning loopt.

8. Dat álles beter is als jullie samen zijn

Of jullie nu intens verdrietig zijn of zielsgelukkig, als jullie samen zijn is alles beter. Ze voelt als de eeuwige troost die van een slechte dag een top dag kan maken. En dat is een gedachte waar jullie dolgelukkig van worden.

LEES OOK: 8 x waarom je jeugdvriendinnen de beste vriendinnen ever zijn

Reageer op artikel:
Over deze 8 dingen zijn jij en je beste vriendin het altijd roerend eens
Sluiten