Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 14 mrt 2018

Haha! Als je vriendje en jij over poepen praten zijn jullie pas écht gelukkig samen

In een goede relatie is zo'n beetje ieder onderwerp bespreekbaar. Zelfs als het ongemakkelijke onderwerpen gaat, zoals over poepen. Maar hé, niets om je voor te schamen. Volgens onderzoek is het juist goed voor je relatie.

Over poepen praten

Je leest het goed, over poepen praten is dus schijnbaar hartstikke goed voor je relatie. Geloof het of niet, maar de band versterkt omdat je met iemand over zo’n intiem onderwerp durft te praten. Je zou dan namelijk gelukkiger zijn in de relatie dan koppels waarbij dit onderwerp een taboe is.

Shit happens

Poepen doen we allemaal en daarom hoef je echt niet te doen alsof jij het niet doet. Zo voorkom je niet alleen onaangename verrassing als je vriendje ineens naar de wc gaat na jouw number two, maar voel je je ook nog eens gelukkiger.

Niet te breken

Jouw vriendje is sowieso al de beste, maar als jullie over poepen praten zijn jullie helemaal NTB (Niet Te Breken voor de voormalig MSN-liefhebbers onder ons). Al hoef je misschien niet ieder detail te delen, tenzij jullie dol zijn op pies en poep-grappen. Ook niets mis mee.

Je weet in ieder geval wat je vanaf nu te doen staat… ?

Reageer op artikel:
Haha! Als je vriendje en jij over poepen praten zijn jullie pas écht gelukkig samen
Sluiten