Inga Stoit
Inga Stoit Life 18 augustus 2018

Pure romantiek! Je kunt nu slapen op een overdekt vlot bij Amsterdam

Mocht jij nog geen vakantieplannen hebben, is dit wellicht hartstikke leuk voor jou. Neem je beste vriendin of liefde mee naar een overdekt vlot, hier kunnen jullie heerlijk overnachten. Dit kan gewoon in Nederland, op forteiland Pampus – en daarmee besparen jullie een hoop geld.

Overnachten in hotels of appartementen kennen wij ondertussen wel. Maar slapen op een overdekt vlot is een absolute nieuwe aanwinst. Want zeg nou zelf, dit is toch veel cooler dan in een standaard kamer? Je kunt er een romantisch of gewoon gezellig nachtje van maken.

Overdekt vlot

Jij en je lover of bestie, kunnen nu heerlijk voor pampus liggen – op Forteiland Pampus. Het Forteiland ligt voor de kust van Amsterdam. Het ziet er klein uit maar het ‘bootje’ heeft in principe zo goed als alles. De bedden zijn ruim genoeg voor twee tot vier personen. Daarnaast is er een toilet en keukengerei, om eenvoudige maaltijden mee te maken.

Je kunt hier heerlijk koken, slapen en zwemmen op een mini onbewoond eiland (Forteiland Pampus). Een overnachting op dit coole bootje, kost maar 75 euro. Dit wordt een nacht om nooit te vergeten.

Je kunt de overnachting(en) boeken via deze link. Daarnaast kun je zelfs een ontbijtje bestellen, én dat voor maar 10 euro. Wij zien een nachtje in dit overdekte vlot zeker zitten.

Reageer op artikel:
Pure romantiek! Je kunt nu slapen op een overdekt vlot bij Amsterdam
Sluiten