Redactie
Redactie Love & Seks 7 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

6 overduidelijke tekenen dat je steeds gekker wordt op je lover

Soms is het fenomeen ‘op slag verliefd’ niet zo duidelijk als ze ons doen geloven in films. Het kan namelijk heel goed dat je eerst een klein beetje verliefd was, maar je merk aan jezelf dat je tegenwoordig niet meer van die roze wolk afkomt.

Overduidelijke tekenen

Denk je dat je steeds gekker en gekker wordt op je lover? Als je bijna álles in deze checklist kan afvinken dan weet je zeker dat je crazy in love bent met je lover.

Psst, sla dit lijstje op met Pinterest.

1. Irritante dingen zijn nu opeens ge-wel-dig

In het begin van jullie relatie vond je zijn/haar neurotische gedrag bloedirritant. Maar tegenwoordig omarm je juist die dingen. Je betrapt jezelf erop dat je dat opeens ontzettend leuk aan de ander vindt. ‘Liefde maakt blind’ is iets wat je nu wél gelooft.

2. Je ontmoet met een glimlach op je gezicht zijn/haar ‘vervelende’ tante

Bepaalde types uit zijn familie heb je altijd een beetje ontweken. En op familiefeestjes liep je met een grote boog om die irritante tante van je partner heen. Maar tegenwoordig ben je zelfs in staat om tijd en energie te investeren in haar. Geloof ons, je lover kan zich geen betere vriendin voorstellen.

3. Je voelt je 100 procent comfortabel

Je legt jezelf niet meer op om elke dag je mooiste lingerie aan te trekken. Want die katoenen onderbroekjes zijn stiekem ook wel heel fijn. En je liefde vindt je ook dan mooi. Je voelt je zo comfi bij hem/haar dat je daar niet eens over twijfelt.

4. Hij/zij is meer dan wie dan ook je beste vriend(in)

In het begin van jullie relatie wilde je vooral de allerleukste vriendin uithangen. Maar tegenwoordig is je partner ook je allerbeste vriend. Je vertelt elkaar álles, want je wilt hem/haar ook echt alles vertellen, zelfs je diepste geheimen.

5. Je gaat elke dag meer van hem/haar houden

Je hart lijkt elke dag een beetje groter te worden. Want je hebt zovéél liefde te geven en verdomme wat hou je toch van die vent/vrouw.

6. Die toekomst die ooit zo ver weg leek, lijkt werkelijkheid te worden

Huisje, boompje, beestje zijn niet meer beangstigend, maar je nieuwe inspiratiebron op Pinterest… Oeps.

LEES OOK: Waarom seks zoveel fijner is als je verliefd bent

Reageer op artikel:
6 overduidelijke tekenen dat je steeds gekker wordt op je lover
Sluiten