Renée
Renée | LinkedIn Body & Mind 13 sep 2018

Een overzicht met alle informatie over afvallen

Of het nu herfst, winter, lente of zomer is: er is altijd wel een reden waarom je wil afvallen. Maar wat als het niet lukt? Of dat je überhaupt niet weet waar je moet beginnen? Beautify helpt je een handje. Afvallen is niet makkelijk, maar dankzij de volgende artikelen lukt het je beter om je doel in het zicht te houden.

Omdat afvallen niet voor iedereen appeltje-eitje is, is het wel zo handig om je goed in te lezen over dit onderwerp. Dankzij de volgende artikelen gaat het je in ieder geval een stuk makkelijker af. Lees verder en laat je inspireren om een fitter bestaan te leiden. En wie weet helpt het je om gewicht te verliezen op een gezonde manier. Want dat is belangrijk: vergeet niet dat een gezonde relatie met voeding en beweging belangrijk is.

alles wat je wil weten over afvallen
Unsplash

Alles over afvallen

Zo weet je misschien al dat voeding nog belangrijker is dan sporten. Houd je kennis daar op wat betreft gewicht verliezen? Dan zijn deze artikelen wel zo prettig om door te nemen.

Afvallen met behulp van apps

Super handig. Met behulp van apps op je telefoon kan het je lukken om beter, sneller of efficiënter je doel te bereiken. Zo zijn er bijvoorbeeld apps die je helpen met de juiste oefeningen om vet te verbranden en sterker te worden. Maar er zijn ook apps waarmee je kunt bij houden wat je eet en wat precies in dat eten zit. (Lees meer)

12 weken dieet

Heb je weleens van het 12 weken dieet gehoord? Het zou een verantwoorde manier te zijn om kilo’s te verliezen en dat in een redelijk rap tempo. In de eerste weken verhoog je de inname van proteïne en reset je je metabolisme. Maar hoe gaat het verder? (Lees meer)

Waarom lukt gewicht verliezen niet?

Je doet zo je best, maar er gaat geen grammetje af. Hoe kan dat precies? Er zijn waarschijnlijk verschillende oorzaken voor. Het is bij ieder persoon en bij ieder lichaam natuurlijk verschillend. Toch hebben we geprobeerd om veel voorkomende oorzaken voor je op een rij te zetten. Wie weet kom jij erachter wat je onbewust doet om je dieet te saboteren. (Lees meer)

Afvallen dankzij deze truc

We hebben een ‘truc’ voor je gevonden waarmee je gezonder en slanker door het leven gaat. Het kost je maar tien minuten per dag, dus eigenlijk kost het je vrijwel geen moeite. Je wil hier misschien een app voor downloaden om snel en makkelijk successen te boeken. Probeer het eens een tijdje uit om te zien of het je bevalt. (Lees meer)

Afvallen zonder dieet

Wil je lekker van het leven genieten en met een beetje geluk wat grammetjes kwijtraken? Je kunt heus wel normaal leven en afvallen. Je hebt namelijk geen dieet nodig om je lekkerder in je vel te voelen. Wil je daar meer over weten? We vertellen je er graag alles over in het volgende artikel. (Lees meer)

20 stappen om gezond gewicht te verliezen

Als je besluit om af te vallen en een fitter bestaan na te streven, is het heel belangrijk om dit op een gezonde manier te doen. Maar hóe kun je op een gezonde manier afvallen? We kunnen je dat in twintig stappen uitleggen. Daarom is er speciaal een artikel voor gemaakt. (Lees meer)

afvallen met gezond eten
Unsplash

Gezonde voeding

Sommigen beweren dat afvallen voor 80% te maken heeft met voeding. De overige 20% is voor beweging. Gezonde voeding helpt je dus om fitter te zijn. Dan is de volgende vraag: welke gerechten ga je op tafel zetten? Als je zeven dagen per week iets anders wil eten, heb je een beetje creativiteit nodig.

Op de redactie hebben we daarom verschillende gerechten en recepten in artikelen gebundeld. Op die manier kun je waar en wanneer je maar wil inspiratie opdoen. Of dit nu op zondagavond aan de eettafel is wanneer je je maaltijden voor de week uitstippelt, of wanneer je al in de supermarkt staat en even niet weet wat je in huis wil halen.

  • Voel je de druk om toch een bikini body te hebben? Dan zijn deze recepten heerlijk om te proberen. (Lees meer)
  • Geen inspiratie voor een gezond avondmaaltje? Voeg deze recepten aan je dieet toe. (Lees meer)
  • Handig om te weten: dankzij deze etenswaren zit je langer vol. (Lees meer)
  • 5 simpele eiwitrijke recepten waar je geen genoeg van kunt krijgen. (Lees meer)
  • Wil je afvallen? Deze gezonde tussendoortjes mag je de hele dag door eten. (Lees meer)
  • Deze gezonde koolhydraatarme recepten zijn om je vingers bij af te likken. (Lees meer)
koolhydraatarm dieet
Unsplash

Koolhydraatarm dieet

Een koolhydraatarm dieet is hot, maar wat is het, werkt het en is het wel gezond? Het is begrijpelijk als je hier vragen over hebt. Lees de volgende artikelen even door voor je aan een professional hulp vraagt. Zo weet je precies wat je van tevoren wil vragen om de juiste antwoorden te krijgen.

  • Is een koolhydraatarm dieet wel nodig als je wilt afvallen? Niet altijd. (Lees meer)
  • Het verschil tussen het ketodieet en een koolhydraatarm dieet? We leggen het je uit. (Lees meer)
  • Alle koolhydraten schrappen is slecht voor je lichaam en dit is het gevolg. (Lees meer)

Meer lezen over afvallen op Beautify? Bekijk dan eens deze artikelen

Reageer op artikel:
Een overzicht met alle informatie over afvallen
Sluiten