Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 28 feb 2018

Stop met zoeken! Er is een paars natuurpark waar je dit jaar nog heen wilt

Vergeet de Spaanse Costa, bella Italia of de Griekse eilanden. We hebben de perfecte, Insta proof vakantiebestemming voor je gevonden. Je moet er even voor sparen, maar het bezoek aan dit paarse natuurpark vol cactussen stelt je in ieder geval niet teleur.

Probeer niet te haten op de verschrikkelijke temperaturen buiten. Het is juist het goede moment om je vakantiebestemming vast te leggen. Oh, en om weg te dromen bij een paars natuurpark in Tucson, Arizona. Als de zon daar ondergaat kleurt het park zó mooi dat het in ieder geval op je bucketlist thuishoort.

Paars natuurpark in Amerika

Eerlijk is eerlijk, Saguaro National Park, zoals het natuurpark eigenlijk het, is toch wel een plaatje om te zien. Als je eens iets anders wilt dan een smeer-en-keer-vakantie en op zoek bent naar avontuur is dit een perfecte spot voor een roadtrip met je besties of vriend.

Cactus park

Het park is vernoemd naar de saguaro cactus, dus drie keer raden wat je in het park tegenkomt… Juist, allemaal cactussen. Het park heeft verschillende wandelroutes tussen de prikkende planten zodat je je niet hoeft te vervelen.

Zorg er in ieder geval voor dat je outje on point is, want de kans is groot dat je hier meer dan één fotosessies wilt doen. Tip: bezoek het park vooral bij zonsondergang zodat je die paarse sfeer ervaart. Dan is het park op z’n mooist.

Reageer op artikel:
Stop met zoeken! Er is een paars natuurpark waar je dit jaar nog heen wilt
Sluiten