Doei kerstkransjes! Bij Action liggen de paaseitjes alweer in de schappen

Net klaar met kerstkransjes, oliebollen en al het andere ongezonde kersteten? Denk dan nog maar twee keer na voor je je voorneemt om gezonder te eten, want bij de Action kun je gewoon lekker door schranzen. Bij de winkel kun je namelijk alweer paaseitjes scoren.

Na een maand ongegeneerd alles in je mond stoppen wat voorbij kwam, snak je misschien naar even wat groente en andere voedzame etenswaren. Maar aan de andere kant vind je het misschien ook wel jammer dat alle festiviteiten nu voorbij zijn. We bedoelen, december is een fantástische maand. En januari, ja, is toch saai en betekenisloos.

Daarom zijn we stiekem best blij dat we ons alweer op Pasen kunnen verheugen. Goed, het duurt nog meer dan honderd dagen voor het zover is, maar gelukkig kunnen we dankzij Action alvast beginnen met de voorpret.

Love it! Je kunt nu al paaseitjes kopen bij Action

Behalve paaseitjes kun je ook chocolade paashazen en andere paasartikelen scoren bij de budgetketen.

Volgens een woordvoerder van Action is het geen vergissing dat de paasspullen nu al te koop zijn. ’Bijna alle kerstartikelen waren uitverkocht, dus die worden automatisch opgevuld door paasspullen. Aan het einde van de zomervakantie hebben we ook altijd al kerstspullen. Mensen vinden het leuk om dit soort festiviteiten vooruit te plannen,’ zegt de woordvoerder tegen RTL Nieuws. En ja, dat kunnen wij alleen maar beamen.

Dit is waarom een stedentrip naar Praag op je bucketlist hoort in het voorjaar

Reageer op artikel:
Doei kerstkransjes! Bij Action liggen de paaseitjes alweer in de schappen
Sluiten