Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 26 mrt 2018

Nu al het beste idee ooit: maak tijdens Pasen deze briljante paaseitjes tosti

Als je enorm kunt genieten van een goede tosti is er goed nieuws. Met de paasdagen en een tafel vol eten in het vooruitzicht is het natuurlijk wel zo fijn als je een paastosti kunt serveren. Of nog beter: een paaseitjes tosti.

Eerlijk, heb je er ooit aan gedacht om een paaseitjes tosti te maken? Zo ja, wat een briljant brein heb je. Zo niet, maak je geen zorgen. Vanaf deze Pasen kun je alles anders doen.

Paaseitjes tosti

Als we Lidl niet hadden wisten we nu niet eens dat een paaseitjes tosti tot de mogelijkheden behoorde. Zij hebben namelijk een video gemaakt waarin ze laten zien hoe je het overheerlijke hapje (of nou ja, hapje…) in elkaar flanst.

In elkaar flanst ja, want zelfs als je niet zo’n held in de keuken bent kan je een paaseitjes tosti maken. Het ziet er niet alleen mega lekker uit, maar is ook nog eens super eenvoudig om te maken.

Wat heb je nodig en hoe maak je een paaseitjes tosti?

Zorg in ieder geval dat je twee sneetjes brood per tosti klaar hebt liggen, een pot Nutella, paaseitjes en een banaan als je dat lekker vindt. Snijd de paaseitjes door de helft en beleg één boterham ermee. Op de andere boterham breng je een laagje Nutella aan.

Optioneel, maar wel héél lekker: snijd de banaan in plakjes en leg het tussen de twee boterhammen. Even onder de grill of in het tosti-ijzer en je heerlijke paaseitjes tosti is klaar.

Hm, het is nu niet heel moeilijk meer om te verzinnen wat je met Pasen wilt maken, of wel? Als je al een paar paaseitjes over hebt staat de tosti binnen no time op tafel.

Reageer op artikel:
Nu al het beste idee ooit: maak tijdens Pasen deze briljante paaseitjes tosti
Sluiten