Als je déze studie hebt gedaan wordt je huur in Amsterdam deels voor je betaald

Pabostudenten opgelet, want er is heerlijk nieuws voor je. Met je diploma in het vooruitzicht (of in de pocket) is het een goede overweging om in Amsterdam te gaan wonen als je dat nog niet doet.

Nu denk je misschien: huh, in Amsterdam wonen? Daar is het toch duur en hartstikke moeilijk om een woning te vinden? Klopt, maar pabostudenten die in de stad komen werken krij gen een deel van hun huur mooi terug.

Pabostudenten: kom in Amsterdam werken

Het lerarentekort neemt serieuze vormen aan en er is tijd om het probleem op te lossen. Daarom kiest werving- en selectiebureau Derec ervoor om leraren en leraressen naar Amsterdam te halen dankzij deze fijne arbeidsvoorwaarde.

700 euro huur minder

Omdat er momenteel al 170 openstaande vacatures zijn in Amsterdam is de zoektocht naar leraren serieus. Als je ervoor kiest om in de hoofdstad te komen werken krijg je niet alleen een jaarcontract, maar ook tot nog eens 700 euro huurbijdrage per maand.

Eigen woning zoeken

Je moet daarvoor wel op zoek gaan naar je eigen woning. Maar als je de huurprijzen in de stad een beetje kent weet je dat dit bedrag je ontzettend helpt in de maand. Dus doe of deed je de pabo? Dan is Amsterdam misschien wel een interessante stad om te werken voor je.

Neem hier een kijkje als je geïnteresseerd bent.

Reageer op artikel:
Als je déze studie hebt gedaan wordt je huur in Amsterdam deels voor je betaald
Sluiten