Mannen lakken massaal hun nagels als steunbetuiging voor Bruce Jenner

Nadat Bruce Jenner officieel in een interview met Diane Sawyer  aangaf een vrouw te willen worden heeft hij vanuit diverse hoeken steun gekregen. Een van de leukste initiatieven komt van de Australische radiozender KIIS1065. Tijdens een uitzending werden mannen in Australië opgeroepen om massaal hun nagels te lakken om op deze manier hun steun te betuigen aan Bruce.

Dat actie heeft zelfs een eigen hashtag op Twitter namelijk: #PaintYourNailsForBruce. De hastag refereert aan het interview waarin Jenner op een gegeven moment antwoordde dat hij zo graag met gelakte nagels en lipgloss over straat zou durven gaan.

De radiopresentatoren kwamen op het idee nadat ze het ontroerende interview met Bruce hadden gezien. Ze realiseerden zich wat voor strijd het voor Jenner moet zijn en dat er veel meer mensen kampen met de problemen die hij heeft. Al die mensen wilden ze een steuntje in de rug geven door deze actie. Ook willen ze hiermee uitdragen dat iedereen moet kunnen zijn wie hij of zij wil zijn.

Wat volgde op de oproep waren honderden foto’s van mannen maar ook van vrouwen die hun gelakte nagels showden onder de hastag #PaintYourNailsForBruce.

Reageer op artikel:
Mannen lakken massaal hun nagels als steunbetuiging voor Bruce Jenner
Sluiten