Laura Lammertse
Laura Lammertse Life 18 jul 2018

7x herkenbaar als je panisch bent voor wespen

De zomer vind jij fantastisch en ook het verhaal met de bloemetjes en de bijtjes (het echte verhaal, dames, niet die tussen de lakens) wil jij best begrijpen. Maar die kl*te beesten die denken dat ze jouw leven ongelukkig kunnen maken, die zou je wel op z'n zachts gezegd de wereld uit willen helpen. Helaas ben jij de held op sokken die alleen maar panisch kan gillen bij het zien van wespen en daarom hoop je nog altijd op die redder in nood die jou zal verlossen van de all evil wesp. Deze 7 dingen zijn herkenbaar als je panisch bent voor wespen.

1. Je hebt een hekel aan mensen die zeggen ‘gewoon niets doen’

Gewoon niets doen?! Gaat het niet goed?! Dat beest komt recht op je af vliegen, natuurlijk moet jij wat doen. Op z’n minst gillen. Wellicht schrikt jouw hoog gehalte aan decibellen dat mormel wel af.

2. Je begint wild in de rondte te slaan

Ja, een bootcamp van de sportschool staat absoluut niet gelijk aan de inspanning die je inzet voor het afschrikken van deze wesp. De hoeveelheid calorieën die jij verbrandt tijdens deze activiteit is ontelbaar. Gelukkig raak je dat beest toch nooit, aangezien hij met zo’n 180 kilometer per uur om jou heen zoemt.

3. En raak je dat beest wel? Dan zit jij volledig in de stress

Stel je voor dat hij wraak komt nemen. Ruzie met jouw broertje of zusje is er niets bij, want als de wesp wraak komt nemen ben je de klos. Worst case scenario:: als hij die angel in jouw hoofd boord. Niet oké.

4. Buiten op het terras is voor jou alles behalve relaxt

Jij gaat spontaan aan de Spa Blauw, want anders komen de wespen af op jouw zoete drankje. Laat het nu net jouw buurman zijn die een cola bestelt en daarmee de volledige horde op zijn dak krijgt. Balen. Daarom al-tijd afdekken met een bierviltje, want anders kan je niet genieten van het terrasje.

5. Ze kunnen altijd jouw dag verpesten

Wespen kunnen jouw hele dag verpesten. Als er weer zo’n gehele invasie afkomt op jou, terwijl je geniet van een heerlijk stranddagje, ben jij niet te genieten. Kunnen ze jou niet één dag met rust laten?! Dankjewel.

6. Je zal nooit iets geels aandoen

Misschien heb je het ooit ergens gelezen, of zei jouw moeder dit altijd tegen je, maar geel zal jij nooit meer dragen als jij een dagje uit gaat waarvan je weet dat er wellicht wespen zijn. De mythe luidt namelijk dat ze hierop afkomen en waarom zou je in vredesnaam je best doen om deze duivels aan te trekken.

7. Ongeacht dat je hem zo dood kan maken met een krant of iets anders hards in de buurt, durf je het niet

Stel je voor dat dit de koningin is en dat er straks een hele horde jouw kant op komt. Of dat je hem net niet goed raakt en hij in opstand komt. Wat als hij ineens weer tot leven komt? Thanks, but no thanks.

Kortom, deze duivels nemen jouw leven over. Maar laat deze grip niet toe. Het is jouw terrasje, niet dat van hun. Misschien dan toch maar rustig blijven, zodat ze vanzelf vertrekken? Ughl, waarom hebben zij zo’n angel nodig?

Dit herken jij misschien ook: IEKS! Dit is zo herkenbaar als je doodsbang bent voor spinnen
bang spinnen

Reageer op artikel:
7x herkenbaar als je panisch bent voor wespen
Sluiten