Dit wil je! Pannenkoeken met Licor 43

Pannenkoeken zijn heerlijk. Dat is algemeen bekend, toch? Dus zo nu en dan willen we wel eens variëren met het zoete diner. Gelukkig hebben wij een wel héél lekker recept gevonden.

Pannenkoeken met Licor 43

Zo nu en dan gezellig met je familie of vrienden pannenkoeken bakken in de keuken, is iets waar we echt van genieten. Je mag ons wakker maken voor de heerlijke geur die het huis dan vult. Of je nu meer van hartig houdt of van zoet, maakt niet uit. Voor ieder is wel iets wils, want er zijn duizenden variaties op de lekkernij.

Ben je stiekem ook niet vies van een borreltje op z’n tijd (net als wij), dan hebben we een gerecht waar je heel blij van wordt. Pannenkoeken met Licor 43. Door ingrediënten zoals vanille en citrus is Licor 43 best zoetig voor sterke drank.

Jep, dat is nog eens iets anders dan je pannenkoek met kaas. Het allerfijnste? Het is ook nog eens super makkelijk om te maken. Trommel je vriendinnen maar op, want hier gaan jullie je tijdens de eerst volgende meidenavond allemaal misselijk aan eten.

Het recept

In principe begint het gewoon als de normale pannenkoek. Je doet dus bloem, melk, eieren en wat zout in een kom en dit maak je tot een glad beslag. Tot zover is het goed te doen, toch?

Zodra het beslag klaar is meng je de alcohol erdoorheen en vervolgens bereid je de pannenkoeken in een pan zoals je altijd doet.

Wil je het echt speciaal maken, dan serveer je het gerecht met nog een extra scheutje Licor 43 (want waarom ook niet) en wat vers fruit. Als dit niet het beste van twee werelden is, weten we het ook niet meer.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Inslaan! Bij Aldi koop je nu anti-kater Prosecco (online)

Kookfans

Reageer op artikel:
Dit wil je! Pannenkoeken met Licor 43
Sluiten