Gina Koninkx
Gina Koninkx Beauty en Style 1 mrt 2019
Leestijd: 1 minuut

Deze fantastische panter bikini is dé trend van 2019

Rrrrrrrawpanter bikini’s zijn hót deze zomer en we hebben al verschillende modellen voorbij zien komen in de bekendste winkelketens. Zo verkoopt H&M een heel toffe bikini, maar die is nog best aan de prijs. Beautify’s Gina bestelde er een op Wish en het is echt een pareltje.

Je neemt altijd wel een gokje als je op Wish of Aliexpress items bestelt. Niet alleen omdat het soms weken (of maanden) duurt voor je je pakket ontvangt, maar ook omdat de maten vaak totaal anders blijken uit te vallen.

Panter bikini van Wish

We weten nu in ieder geval zeker dat deze bikini van Wish perfect is. Hij kwam ook nog eens veel sneller aan dan verwacht. Na precies 2,5 week lag het pakketje al in de brievenbus. Netjes verpakt en voorzien van hygiëne strips.

Mijn maat is een S (36/38) en ik neig bij badkleding meer naar de 38 (dat is de maat die ik bij H&M op de swimwear afdeling heb). De bikini van Wish heb ik besteld in een M en hij zit echt als gegoten. Ik adviseer dus om één maatje omhoog te gaan.

De perfecte panterprint bikini

Zowel de print als de pasvorm komen perfect overeen met de foto’s die bij de advertentie staan (en bovenaan dit artikel). De bikini is verkrijgbaar in de webshop van Wish voor maar 8 euro.

Let op, want als je samen met iemand anders bestelt krijgen jullie allebei ook nog eens extra korting. Die functie heet ‘koop samen met andere gebruikers’. Jullie kopen dan allebei hetzelfde product en dat kan zomaar nog een paar euro schelen.

Hier vind je nog veel meer bikini’s om deze zomer in te stralen.

Ga snel naar H&M want de bikini’s voor de zomer zijn weer te mooi

Reageer op artikel:
Deze fantastische panter bikini is dé trend van 2019
Sluiten