Hebben! Met deze panterkoffer van ALDI steel jij de show op het vliegveld

Ga jij binnenkort op vakantie en sta jij bekend als de diva van de groep? Dan hebben wij de perfecte koffer voor je gevonden. Deze panterkoffer is niet te missen op de loopband, dus dat lange zoeken is verleden tijd. Het beste aan alles? Je scoort ‘m voor een prikkie bij ALDI.

Hoe ver je ook gaat, reizen doen wij vrouwen in stijl. Eenmaal op Schiphol wil je natuurlijk wel de show stelen met je trolley of koffer, maar meestal kost een opvallend exemplaar een godsvermogen. Tot nu, want ALDI verkoopt tijgerprint-trolleys voor een heel zacht prijsje.

Panterkoffer bij ALDI voor €34,99

Onze gebeden zijn verhoord, want ALDI verkoopt alleen deze week een panterprint koffertje voor slechts 35 euries. De trolley is van het merk Little Diva, dus alle kleine diva’s trekken deze week een sprintje naar ALDI om niet naast dit geweldige item te grijpen.

Het koffertje is van alle gemakken voorzien. Het heeft vier kleine wieltjes om ‘m makkelijk te rollen en een vier-cijferig slot, waardoor al je spullen veilig zijn. Twijfel niet te lang, want dit pareltje ligt alleen deze week in alle ALDI winkels. Je bekijkt ‘m hier.

Lees ook: Handig! Met deze stepkoffer mis je echt nooit meer een vlucht

Reageer op artikel:
Hebben! Met deze panterkoffer van ALDI steel jij de show op het vliegveld
Sluiten