Rachelle Abbas
Rachelle Abbas | LinkedIn Life 17 nov 2020

Smelt! Je kunt pantoffels laten maken die een exacte kopie zijn van jouw huisdier

Het liefst ben je 24/7 samen met je harige vriend. Dan hebben we het natuurlijk over jouw hond of kat. Dat lieve diertje is je alles en hoe tof zou het zijn als je je huisdier kon laten klonen? Well, dat kan. Cuddle Clones is gespecialiseerd in het klonen van jouw huisdier (wel van stof natuurlijk) en je kunt zelfs pantoffels laten maken. Goals.

Soms kom je een musthave tegen waarvan je meteen denkt: HEBBEN. Deze pantoffels vallen honderd procent in deze categorie en wij willen ze het liefst vandaag nog laten maken.

Pantoffels van je kat of hond

Bij Cuddle Clones kun je je hond of kat laten klonen en wauw, de resultaten zijn bizar. Het bedrijf is gespecialiseerd in het maken van één op één kopieën van dieren in de vorm van pantoffels en daar wil je je salaris van de volgende maand (of het restje van deze maand) wel aan uitgeven.

Nu ben je natuurlijk nieuwsgierig hoe dat eruitziet, en of je pantoffels niet gaan lijken op een Aliexpress-versie van je huisdier. Dat begrijpen we. Gelukkig gingen deze mensen je al voor en wij zijn verliefd. Eerlijk is eerlijk, wij zien het verschil bijna niet.

Of een mondkapje, of pyjama

Gaan pantoffels je iets te fur (see what we did there)? Dan kan je op de site nog veel meer items vinden die je kan customizen met de kop van je hond of kat. Neem bijvoorbeeld een mok, mondkapje of pyjama.

De pantoffels kosten in ieder geval omgerekend zon 174 euro. Best wat geld, maar dan heb je wel een exacte kopie van je harige vriend aan je voeten. Enne, je kan tien procent korting krijgen op je eerste order door je aan te melden voor de nieuwsbrief op de website. Een set pantoffels kost je omgerekend zo’n 174 euro. Een flink bedrag, maar dan heb je wel een één op één kopie van jouw pup aan je voeten.

Op zoek naar nóg meer honden gear? Deze broek is echt een pareltje.

Hondenlovers opgelet! Dit is dé jeans voor jou

Reageer op artikel:
Smelt! Je kunt pantoffels laten maken die een exacte kopie zijn van jouw huisdier
Sluiten