Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 12 mei 2018

Kater van de vrijdagmiddagborrel? Dan kun je wel een paracetamol ijsje gebruiken

Heb je gister iets te veel wijntjes gedronken op de vrijmibo? Dat is dan even afzien op deze zaterdagochtend. Met twee paracetamols achter de kiezen zul je je over een uurtje wel weer wat beter voelen. Maar stel je nou eens voor dat er paracetamol ijs zou bestaan, dat zou de kater al een stuk minder erg maken.

Je wordt wakker, gooit de deken van je af en staat op. Althans, dat was het idee, maar je kop knalt uit elkaar en je gaat meteen weer liggen. Daar gaat je zaterdag.

De oplossing tegen een kater

Je hebt van die vriendinnen die nooit een kater hebben, maar zelfs als je maar twee wijntjes hebt gedronken lig jij al brak in bed. Stel je voor dat je wakker wordt met een kater en je zou in plaats van een paracetamol een ijsje kunnen eten. Dat zou echt een briljante manier zijn om van je hoofdpijn te komen.

Een ijssalon in Roosendaal heeft dit ijs echt gemaakt, en in één bak zitten maar liefst 20 tabletten paracetamol. Als dat niet helpt…

Paracetamol ijs voor Carnaval

Het ijs is oorspronkelijk bedacht voor Carnaval, omdat heel Brabant dan wakker wordt met een houten kop en toch weer door wil feesten. Er is alleen één maar, het ijs mag niet worden verkocht van de Inspectie voor de Gezondheidszorg. Jammer.

Misschien dat een protestactie helpt. Want dit zou toch té briljant zijn?

Reageer op artikel:
Kater van de vrijdagmiddagborrel? Dan kun je wel een paracetamol ijsje gebruiken
Sluiten