Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 19 september 2017

Haha! Paradiso staat een avond in het teken van de clitoris

Misschien praat je alleen over je clitoris als je daadwerkelijk tussen de lakens ligt. Of misschien heb je het wel eens over je genotsorgaan met je vriendinnen als je de prestaties van je bedpartner analyseert. Maar nu kun je een héle avond lullen over je clitoris. Want Paradiso in Amsterdam staat urenlang in het teken van het vrouwelijk seksueel orgaan.

Ja, dat heb je goed gelezen. Paradiso staat een avond lang in het teken van de clitoris. Waarom? Omdat we volgens de organisatie van het festijn nog lang niet genoeg weten over hoe vrouwen klaar kunnen komen.

Het lijkt soms zo makkelijk voor vrouwen in films om optimaal te kunnen genieten van een vrijpartij, maar de werkelijkheid ziet er in de meeste gevallen toch wel heel anders uit. Zo blijkt uit onderzoek dat de helft van de Nederlandse vrouwen zelden of nooit klaarkomt tijdens de seks. En dat is toch hartstikke jammer.

Om daar verandering in te brengen is er in Paradiso in Amsterdam een avond genaamd Cliteracy. Een avond die geheel in het teken van de clitoris staat. Dat wordt genieten.

Het hoogtepunt

Cliteracy is geen Kamasutra-achtige bedoening. Wat er wel te beleven is? Nou, er is een KutMarkt en je kunt KutCakes eten. Dat laatste lijkt ons toch wel het hoogtepunt van de avond.

Ook kun je meer leren over vrouwelijke seksualiteit van seksuologe Ellen Laan en schrijfster Emma Curvers.

Cliteracy duurt van 19.30 tot 20.00 uur en vindt plaats op woensdagavond 27 september bij Paradiso Noord in Amsterdam. Op de Facebookpagina van het evenement vind je nog meer informatie en via Paradiso kun je tickets kopen. Voor 8 euro koop je een kaartje, maar dan heb je ook wel een bevredigende avond, denken we.

Misschien vind je dit ook wel interessant: Seks & zo: Alles over het vrouwelijk orgasme

Reageer op artikel:
Haha! Paradiso staat een avond in het teken van de clitoris
Sluiten