In Amsterdam is een nachorestaurant geopend en hier eet je misschien wel de allerlekkerste nacho’s ooit

Zin om wat cocktails te drinken en nacho’s te eten met de meiden? Dan hebben wij de nieuwe hotspot in Amsterdam gevonden voor jullie. Want in onze hoofdstad is het eerste nachorestaurant van Nederland geopend, genaamd Parakeet.

Goed nieuws voor alle nacho fans onder ons. Het eerste nachorestaurant in Nederland is een feit. Je raadt het misschien al, maar je eet hier wat de pot schaft en dat zijn natuurlijk nacho’s. Niet zomaar nacho’s, maar echte lekkere nacho’s, want de tortillachips maken ze gewoon zelf bij Parakeet.

Wat staat er op het menu van Parakeet in Amsterdam?

Bij Parakeet heb je keuze uit verschillende soorten nacho-specialiteiten van de kaart. Een lekkere optie is de Erasmus. Dit zijn nacho’s met sweet en spicy chipotle chicken, gesmolten Cheddar en Monterey Jack, zwarte bonen, ananas en bosui.

Wil je liever een vegetarische optie? Dan zijn de nacho’s met chorizo spiced bloemkool, feta, zwarte bonen, radijs, granaatappel en bosui een aanrader voor jou. Hmmm. Het water loopt je toch spontaan in de mond?

Bestel er gelijk een cocktail bij – hallo sangria met Gin Mare en Lucy’s Margarita – en je hebt de perfecte ingrediënten voor een gezellige avond met de meiden.

De prijzen van het nachtrestaurant

Wil je nacho’s on the side naast je drankje? Dan betaal je bij Parakeet €9 voor een portie. Wij zouden persoonlijk toch voor de grote schaal (€15) gaan met een cocktail erbij. Bij Parakeet betaal je voor een lekkere cocktail maar €8. Laat die sangria maar komen.

Nachorestaurant Parakeet is geopend van woensdag tot en met zaterdag vanaf 17:30 uur. Op zondag is het restaurant geopend vanaf 17:00 uur.

Tonight’s secret cocktail specials: Passion Fruit Corpse Reviver and a damn good Rum Old Fashioned ✨ #amsterdambar #cocktailbar #nachos

57 Likes, 7 Comments – Parakeet (@parakeetams) on Instagram: “Tonight’s secret cocktail specials: Passion Fruit Corpse Reviver and a damn good Rum Old Fashioned…”

Meer over eten:

Culy

Reageer op artikel:
In Amsterdam is een nachorestaurant geopend en hier eet je misschien wel de allerlekkerste nacho’s ooit
Sluiten