Als je aan het einde van het jaar extra wil shinen kun je op deze manier parels verwerken in je beauty looks

Als we kijken naar wat voor mooie looks je kunt maken met parels in je haren of in je gezicht, begrijpen wij helemaal waarom parels trending zijn. Maak je beauty looks nóg mooier door parels te gebruiken op één van de volgende manieren.

Je bent natuurlijk al prachtig, maar je kunt nu nog meer stralen als je parels verwerkt in je looks. De subtiele, extra touch van deze accessoire zorgt ervoor dat je meteen aan de slag wil.

Parels gebruiken in je haar of in je make-up

Voor je haren, gezichtsmake-up of toch maar als accessoire? Op de volgende manieren kun je parels gebruiken om lekker extra door het leven te gaan.

1. Als studs in je haren

En extraatje hoeft niet heel groot te zijn voor jou om je look helemaal af te maken. Draai een paar parels in je haren of in een leuke vlecht en je krijgt geheid de vraag naar welk feest je gaat.

2. Als haarspelden

Superkleine toevoeging, opvallende resultaten. Je alledaagse haarlook opfleuren en elegant krijgen is nog nooit zo simpel geweest. Schuif je je haren opzij met deze haarspelden zoals die van de H&M, dan wil jij voortaan de deur niet meer uit zonder.

3. Als haarband

Pak je kroon maar tevoorschijn en maak je klaar om te verschijnen als sterke, onafhankelijke schoonheid. Met een haarband als deze haal jij het meeste uit de schitterende parels.

4. Op je oogleden

Hoe simplistisch en geweldig is deze ooglook? Voortaan zijn deze parels niet meer te missen in jouw make-up tas. Je kunt er zelf voor kiezen waar en hoe je deze aanbrengt. Zo kan je de parels aanbrengen op de binnenste en uiterste ooghoeken of kan je er zelfs een wing mee creëren.

5. Op je nagels

Een aantal parels op je nagels zien er stijlvol en vrouwelijk uit. Wél heb je hier iets meer precisie en concentratie voor nodig, maar dat is het helemaal waard.

Lees ook:

Reageer op artikel:
Als je aan het einde van het jaar extra wil shinen kun je op deze manier parels verwerken in je beauty looks
Sluiten